Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Specijalci Mali Lošinj Novi
Normal Tactiek 451
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 32.8
weak Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Talijančić verovert de bal door een tackle van achteren. Talijančić geeft een hoge lob. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vukašinović onderschept slim de pass. Vukašinović passt de bal in één keer door. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat haalt uit met een fantastische trap. Vuco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:1

6e minuut.
Talijančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Talijančić passt de bal in één keer door. Dujmov is nu in balbezit. Fištik verovert de bal door een tackle van achteren. Fištik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:2

13e minuut.
Dujmov passt de bal in één keer door. Sertić is nu in balbezit. Sertić passt de bal zonder na te denken. Bukva is nu in balbezit. Bukva schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cavens trapt de bal weg. Dujmov kan de bal niet met de borst controleren. Fištik met een sublieme pass. Šurbat heeft problemen om de bal te vangen. Šurbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talijančić zal de hoekschop nemen. Šurbat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:3

17e minuut.
Terzija rent richting de bal. Zoranić onderschept slim de pass. Zoranić met een sublieme pass. Šurbat controleert de bal met de borst. Šurbat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:4

21e minuut.
Lorenzin verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sladoled de bal. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat draait met de bal, schiet en ... Vuco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:5

24e minuut.
Dujmov kopt de bal weg. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović met een sublieme pass. Šurbat rent richting de bal. Šurbat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zoranić passt de bal met de wreef. Dujmov rent richting de bal. Šurbat verovert de bal door een tackle van achteren. Šurbat schiet op doel. Sladoled probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talijančić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šurbat rent richting de bal. Šurbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:6

30e minuut.
Lorenzin probeert naar een medespeler te passen. Telalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Telalović speelt de bal door. Šurbat rent richting de bal. Šurbat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Šurbat is nu in balbezit. Šurbat passt de bal zonder na te denken. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Telalović verovert de bal door een tackle van achteren. Telalović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fištik met een sublieme pass. Telalović is nu in balbezit. Dujmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Telalović verovert de bal door een tackle van achteren. Telalović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Talijančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Talijančić probeert naar een medespeler te passen. Sladoled rent richting de bal. Šurbat onderschept slim de pass. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:7

45e minuut.
Zoranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranić probeert naar een medespeler te passen. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat schiet op doel. Kopun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Mali Lošinj 71%, Novi 29%.
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:7

46e minuut.
Telalović passt de bal in één keer door. Badel rent richting de bal. Fištik speelt de bal door. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Cicmil komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Talijančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoranić is nu in balbezit. Zoranić met een sublieme pass. Cicmil rent richting de bal. Cicmil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:8

54e minuut.
Cicmil schiet op doel. Kopun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terzija de bal. Zoranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fištik onderschept slim de pass. Fištik probeert naar een medespeler te passen. Cicmil rent richting de bal. Zoranić rent richting de bal. Zoranić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cestar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vuco speelt de bal door. Vukašinović kopt de bal weg. Klungelig pakt Terzija de bal. Cicmil rent richting de bal. Cicmil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Bukva haalt uit met een fantastische trap. Bugarski speelt de bal door. Telalović geeft een lange en hoge pass. Cicmil rent richting de bal. Cicmil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:9

73e minuut.
Telalović is nu in balbezit. Telalović passt de bal in één keer door. Cicmil is nu in balbezit. Cicmil haalt uit met een fantastische trap. Vuco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:10

83e minuut.
Sladoled onderschept slim de pass. Sladoled passt de bal in één keer door. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Telalović onderschept slim de pass. Telalović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Badel de bal onder controle te krijgen. Fištik is nu in balbezit. Fištik passt de bal met de wreef. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Mali Lošinj 84%, Novi 16%.
Specijalci Mali Lošinj - Novi 0:11