Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Opuzen NK Hell
Normal Tactiek AP7
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Rančev kopt de bal weg. Lara rent richting de bal. Lara passt de bal met de wreef. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:1

15e minuut.
Aréstegui is nu in balbezit. Aréstegui speelt de bal door. Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Mikulčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:2

17e minuut.
Rančev geeft de bal voor. Aréstegui speelt de bal door. Pejak speelt de bal door. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Pobar rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny met een sublieme pass. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara schiet op doel. Mikulčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:3

20e minuut.
Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Resnik passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Stunja de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Mikulčić bokst de bal weg.

24e minuut.
Aréstegui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lara de bal. Lara passt de bal in één keer door. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Mikulčić trapt de bal weg. Lootens kopt de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Potrzebny passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potrzebny neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Argüelles is nu in balbezit. Argüelles passt de bal met de wreef. Kezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara schiet op doel. Mikulčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:4

37e minuut.
Lončar is nu in balbezit. Pejak rent richting de bal. Lončar verovert de bal door een tackle van achteren. Lončar geeft de bal voor. Klungelig pakt Morioka de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borović neemt de hoekschop. Aréstegui kopt de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:5

42e minuut.
Lootens passt de bal in één keer door. Barčić is nu in balbezit. Barčić probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles schiet op doel. Mikulčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Opuzen 76%, NK Hell 24%.
Torcida Opuzen - NK Hell 0:6

48e minuut.
Pobar speelt de bal door. Stunja kan de bal niet met de borst controleren. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Mikulčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lootens kopt de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny met een sublieme pass. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:7

53e minuut.
Lasica is nu in balbezit. Argüelles onderschept slim de pass. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles verovert de bal door een tackle van achteren. Argüelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lootens geeft de bal voor. Pejak heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pobar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lootens controleert de bal met de borst. Lootens geeft de bal voor. Pejak kopt de bal weg. Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Pobar rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara schiet op doel. Mikulčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:8

66e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Serekeš begaat een overtreding. Potrzebny raakt geblesseerd tijdens het duel. Aréstegui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aréstegui speelt de bal door. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kezić zijn tegenspeler op de grond. Kezić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Argüelles kopt de bal weg. Lasica bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles onderschept slim de pass. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:9

70e minuut.
Stunja rent richting de bal. Stunja passt de bal zonder na te denken. Pobar heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pobar geeft de bal voor. Aréstegui is nu in balbezit. Aréstegui speelt de bal door. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Opuzen - NK Hell 0:10

86e minuut.
Lootens speelt de bal door. Daar is Pejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles rent richting de bal. Argüelles schiet op doel. Paal! Kezić heeft problemen om de bal te vangen. Pobar probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimundža bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimundža geeft de bal voor. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Mikulčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Opuzen 79%, NK Hell 21%.
Torcida Opuzen - NK Hell 0:10