Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FipexStars Dinamo Zgb
Normal Tactiek 1,2-ofsajd
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
20.3 gemiddelde waardering 45
poor Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Crăciunescu passt de bal zonder na te denken. Kuc probeert naar een medespeler te passen. Mutti rent richting de bal. Mutti draait met de bal, schiet en ... Pekarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Dinamo Zgb 0:1

5e minuut.
Daar is Kosjerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič passt de bal met de wreef. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti draait met de bal, schiet en ... Pekarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Kuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wal speelt de bal door. Mutti rent richting de bal. Mutti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Karačić geeft een lange en hoge pass. Crăciunescu rent richting de bal. Met opzet legt Ponjan zijn tegenspeler op de grond. Ponjan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Karačić met een sublieme pass. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Vaškovič is nu in balbezit. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap. Pekarić bokst de bal weg.

28e minuut.
Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Škoti de bal. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
van der Wal verovert de bal door een tackle van achteren. Vaškovič rent richting de bal. Kuc probeert naar een medespeler te passen. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Dinamo Zgb 0:2

38e minuut.
Škoti geeft de bal voor. Ojanperä kopt de bal weg. Štohera bereikt de bal nog maar net als eerste. Štohera geeft een lange en hoge pass. Vaškovič kopt de bal weg. Pekarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romaniuk met een snelle inworp. Ponjan rent richting de bal. Kuc verovert de bal door een tackle van achteren. Kuc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stajković is nu in balbezit. Vaškovič verovert de bal door een tackle van achteren. Vaškovič probeert naar een medespeler te passen. Mutti rent richting de bal. Mutti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Stančić met een sublieme pass. Mahulja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colombo. Mahulja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ponjan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 63%, Dinamo Zgb 37%.
FipexStars - Dinamo Zgb 0:2

52e minuut.
Trešin bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Štohera met een snelle inworp. Kuc geeft een hoge lob. Pekarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Codreanu passt de bal in één keer door. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk passt de bal in één keer door. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Štohera geeft een hoge lob. Vaškovič is nu in balbezit. Vaškovič geeft de bal voor. Štohera is nu in balbezit. Štohera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Karačić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraljević komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Kuc de bal. Kosjerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosjerina passt de bal zonder na te denken. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kuc met een sublieme pass. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti passt de bal in één keer door. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Dinamo Zgb 0:3

80e minuut.
van der Wal verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wal geeft een hoge lob. Štohera kopt de bal weg. Kuc rent richting de bal. Kuc geeft de bal voor. Pekarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Vaškovič de bal. Vaškovič passt de bal zonder na te denken. Škoti is nu in balbezit. Mutti verovert de bal door een tackle van achteren. Mutti schiet op doel. Pekarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Štohera neemt de hoekschop. Daar is Kosjerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti schiet op doel. Pekarić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 68%, Dinamo Zgb 32%.
FipexStars - Dinamo Zgb 0:3