Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No Guts, No Glory FC Falcon
Normal Tactiek 4132
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


23e minuut.
Zlatanović passt de bal zonder na te denken. Večeralo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chansa rent richting de bal. Chansa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:1

28e minuut.
Večeralo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Padović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chansa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chansa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:2

31e minuut.
Mrkela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guşiţă komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Srdić trapt de bal weg van het doel. Pletikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletikos passt de bal met de wreef. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă geeft een hoge lob. Srdić bokst de bal weg. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:3

39e minuut.
Chansa kopt de bal weg. Pralija is nu in balbezit. Pisanski is nu in balbezit. Pisanski haalt uit met een fantastische trap. Pralija probeert de bal aan de voet te houden. Srdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Chansa rent richting de bal. Chansa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomašić de bal. Tomašić draait met de bal, schiet en ... Srdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Guts, No Glory 66%, FC Falcon 34%.
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:4

47e minuut.
Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pletikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletikos passt de bal met de wreef. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Chansa rent richting de bal. Tomašić rent richting de bal. Chansa is nu in balbezit. Chansa schiet op doel. Srdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:5

60e minuut.
Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Katić de bal. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić draait met de bal, schiet en ... Srdić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:6

61e minuut.
Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa passt de bal zonder na te denken. Tomašić rent richting de bal. Tomašić schiet op doel. Srdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:7

64e minuut.
Daar is Tomašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa rent richting de bal. Chansa passt de bal met de wreef. Pisanski rent richting de bal. Pisanski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Przecherka verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin is nu in balbezit. Drapšin geeft de bal voor. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guşiţă onderschept slim de pass. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Tomašić kopt de bal weg. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:8

74e minuut.
Guşiţă passt de bal in één keer door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić rent richting de bal. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel. Srdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisanski is nu in balbezit. Pisanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:9

75e minuut.
Rašković probeert naar een medespeler te passen. Baljak is nu in balbezit. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Guts, No Glory 71%, FC Falcon 29%.
No Guts, No Glory - FC Falcon 0:9