Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Ludbreg Carovo
Normal Tactiek pa
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Salacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delagrammatikas is nu in balbezit. Delagrammatikas geeft de bal voor. Armada geeft een hoge lob. Basta kopt de bal weg. Jocić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kajmak speelt de bal door. Yunt rent richting de bal. Yunt passt de bal in één keer door. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal draait met de bal, schiet en ... Jocić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Crljenko probeert naar een medespeler te passen. Obrenić is nu in balbezit. Pączko rent richting de bal. Obrenić onderschept slim de pass. Obrenić draait met de bal, schiet en ... Zimmermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Strhal onderschept slim de pass. Strhal passt de bal zonder na te denken. Daar is Salacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salacz geeft een hoge lob. Strhal maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

15e minuut.
Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz probeert naar een medespeler te passen. Strhal is nu in balbezit. Strhal haalt uit met een fantastische trap. Jocić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:1

22e minuut.
Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada geeft een hoge lob. Čavaljuga controleert de bal met de borst. Strhal rent richting de bal. Strhal draait met de bal, schiet en ... Jocić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:2

32e minuut.
Salacz rent richting de bal. Salacz speelt de bal door. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:3

36e minuut.
Strhal krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Jocić trapt de bal weg. Klungelig pakt Salacz de bal. Salacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:4

37e minuut.
Frkala probeert naar een medespeler te passen. Yunt rent richting de bal. Yunt passt de bal zonder na te denken. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pączko geeft een lange en hoge pass. Didak heeft problemen om de bal te vangen. Armada rent richting de bal. Armada draait met de bal, schiet en ... Jocić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 63%, Carovo 37%.
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:4

47e minuut.
Strhal heeft problemen om de bal te vangen. Yunt rent richting de bal. Yunt passt de bal zonder na te denken. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:5

51e minuut.
Salacz geeft de bal voor. Klungelig pakt Ljubićić de bal. Strhal rent richting de bal. Strhal schiet op doel. Jocić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:6

54e minuut.
Yunt rent richting de bal. Yunt geeft een lange en hoge pass. Basta rent richting de bal. Strhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Jocić trapt de bal weg van het doel. Armada kopt de bal weg. Strhal rent richting de bal. Strhal draait met de bal, schiet en ... Jocić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal schiet op doel. Ljubićić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Armada is nu in balbezit. Armada geeft een lange en hoge pass. Jocić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strhal is nu in balbezit. Strhal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:7

67e minuut.
Strhal kopt de bal weg. Daar is Lazović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt probeert naar een medespeler te passen. Strhal is nu in balbezit. Strhal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Armada zal de hoekschop nemen. Strhal springt en kopt de bal. Jocić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:8

69e minuut.
Delagrammatikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delagrammatikas passt de bal in één keer door. Armada rent richting de bal. Armada geeft een lange en hoge pass. Strhal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:9

70e minuut.
Prica rent richting de bal. Prica passt de bal zonder na te denken. Armada probeert naar een medespeler te passen. Strhal heeft problemen om de bal te vangen. Strhal draait met de bal, schiet en ... Jocić bokst de bal weg.

72e minuut.
Frkala geeft een lange en hoge pass. Strhal is nu in balbezit. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt haalt uit met een fantastische trap. Jocić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Strhal rent richting de bal. Strhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:10

77e minuut.
Armada kopt de bal weg. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt speelt de bal door. Salacz rent richting de bal. Salacz speelt de bal door. Jocić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jocić probeert naar een medespeler te passen. Obrenić rent richting de bal. Obrenić draait met de bal, schiet en ... Zimmermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz passt de bal met de wreef. Frkala heeft problemen om de bal te vangen. Frkala draait met de bal, schiet en ... Čavaljuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Salacz is nu in balbezit. Salacz met een sublieme pass. Yunt is nu in balbezit. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:11

88e minuut.
Čavaljuga onderschept slim de pass. Yunt probeert naar een medespeler te passen. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 69%, Carovo 31%.
Kustošija Ludbreg - Carovo 0:12