Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Bijenik F.C. Barcelona Zara
Normal Tactiek 5-2-k-2 v.2
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 36.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Šeks passt de bal in één keer door. Farac is nu in balbezit. Farac met een sublieme pass. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... Mikolčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sant Manduca geeft een lange en hoge pass. Budišić probeert de bal met de borst te controleren. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel. Mikolčević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:1

7e minuut.
Farac speelt de bal door. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca geeft de bal voor. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Mikolčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maurin probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kukalo de bal. Šeks krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pekarić geeft de bal voor. Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Mikolčević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:2

13e minuut.
Farac bereikt de bal nog maar net als eerste. Badurina bereikt de bal nog maar net als eerste. Farac verovert de bal door een tackle van achteren. Farac geeft de bal voor. Šeks maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikolčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Farac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Budišić de bal. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:3

18e minuut.
Pele Zapata rent richting de bal. Daar is Pele Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apovnik rent richting de bal. Farac geeft een lange en hoge pass. Sant Manduca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šeks rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:4

21e minuut.
Kukalo is nu in balbezit. Kukalo passt de bal zonder na te denken. Apovnik rent richting de bal. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Šeks is nu in balbezit. Šeks geeft de bal voor. Maurin is nu in balbezit. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... Mikolčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:5

31e minuut.
Mirdinja verovert de bal door een tackle van achteren. Mirdinja probeert naar een medespeler te passen. Šeks met een sublieme pass. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca schiet op doel. Mikolčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kukalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukalo geeft een lange en hoge pass. Šeks kopt de bal weg. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Sant Manduca de bal. Sant Manduca geeft de bal voor. Apovnik kan de bal niet met de borst controleren. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ... Mikolčević bokst de bal weg. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Mikolčević bokst de bal weg. Maurin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:6

38e minuut.
Badurina speelt de bal door. Klungelig pakt Maurin de bal. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel. Mikolčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Bijenik 77%, F.C. Barcelona Zara 23%.
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:7

55e minuut.
Kuljanović rent richting de bal. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca passt de bal met de wreef. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Apovnik heeft problemen om de bal te vangen. Šeks rent richting de bal. Šeks passt de bal met de wreef. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... Mikolčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Provalić geeft de bal voor. Inworp. Mirdinja met een snelle inworp. Jergović rent richting de bal. Jergović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata geeft de bal voor. Šeks controleert de bal met de borst. Šeks draait met de bal, schiet en ... Mikolčević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:8

71e minuut.
Kuljanović speelt de bal door. Velimirović probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Farac de bal onder controle te krijgen. Šeks rent richting de bal. Šeks schiet op doel. Mikolčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kuljanović heeft problemen om de bal te vangen. Farac is nu in balbezit. Farac passt de bal zonder na te denken. Šeks heeft problemen om de bal te vangen. Šeks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Budišić heeft problemen om de bal te vangen. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca passt de bal met de wreef. Šeks rent richting de bal. Šeks schiet op doel. Mikolčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Farac bereikt de bal nog maar net als eerste. Farac passt de bal met de wreef. Šeks rent richting de bal. Šeks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mikolčević met een harde bal richting middenveld. Mirdinja kopt de bal weg. Klungelig pakt Maurin de bal. Šeks is nu in balbezit. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Bijenik 84%, F.C. Barcelona Zara 16%.
NK Bijenik - F.C. Barcelona Zara 0:8