Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šemovci18 NK Fufu
451 Tactiek 433b
47% Balbezit 53%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 36.5
zwak Schieten zeer goed
hopeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Mrgan is nu in balbezit. Jazvec rent richting de bal. Mrgan begaat een overtreding. Mrgan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Palinić probeert de bal aan de voet te houden. Resulović rent richting de bal. Resulović passt de bal zonder na te denken. Rolih is nu in balbezit. Rolih schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Resulović geeft een hoge lob. Jazvec is nu in balbezit. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. Lončarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Jazvec kopt de bal weg. Pukanić probeert de bal aan de voet te houden. Fulir probeert naar een medespeler te passen. Mrgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pljevljak is nu in balbezit. Pljevljak passt de bal zonder na te denken. Dalbello rent richting de bal. Klungelig pakt Dalbello de bal. Dalbello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fulir kopt de bal weg. Mrgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:1

30e minuut.
Daar is Palinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palinić passt de bal met de wreef. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih draait met de bal, schiet en ... Lončarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:2

32e minuut.
Jazvec rent richting de bal. Jazvec geeft een hoge lob. Inworp. Fulir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrgan rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Davidovac onderschept slim de pass. Pljevljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak speelt de bal door. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mrgan rent richting de bal. Mrgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:3

44e minuut.
Resulović met een sublieme pass. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Branežac met een sublieme pass. Logara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrgan. Mrgan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 83%, NK Fufu 17%.
Šemovci18 - NK Fufu 0:3

46e minuut.
Pljevljak kan de bal niet met de borst controleren. Pljevljak passt de bal in één keer door. Resulović geeft de bal voor. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Fulir kopt de bal weg. Resulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Palinić rent richting de bal. Pljevljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Resulović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuljaninović. Resulović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pljevljak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:4

52e minuut.
Braut met een harde bal richting middenveld. Pljevljak is nu in balbezit. Pljevljak geeft een hoge lob. Dalbello rent richting de bal. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. Lončarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Rolih kopt de bal weg. Davidovac heeft problemen om de bal te vangen. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pljevljak geeft de bal voor. Daar is Jazvec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbello rent richting de bal. Dalbello schiet op doel. Lončarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:5

62e minuut.
Davidovac geeft de bal voor. Pljevljak heeft problemen om de bal te vangen. Pljevljak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalbello de bal. Dalbello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:6

69e minuut.
Resulović probeert naar een medespeler te passen. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jazvec de bal onder controle te krijgen. Rolih rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pljevljak probeert naar een medespeler te passen. Resulović geeft de bal voor. Pukanić heeft problemen om de bal te vangen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello draait met de bal, schiet en ... Lončarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Branežac passt de bal in één keer door. Resulović is nu in balbezit. Resulović passt de bal in één keer door. Rolih rent richting de bal. Rolih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lončarek met een harde bal richting middenveld. Branežac met een sublieme pass. Resulović is nu in balbezit. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:7

82e minuut.
Tvrdi probeert naar een medespeler te passen. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac passt de bal met de wreef. Dalbello probeert de bal aan de voet te houden. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Braut trapt de bal weg van het doel. Pljevljak probeert de bal met de borst te controleren. Pljevljak probeert naar een medespeler te passen. Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Braut met een harde bal richting middenveld. Pljevljak kopt de bal weg. Daar is Pukanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pljevljak passt de bal met de wreef. Daar is Jazvec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbello rent richting de bal. Dalbello draait met de bal, schiet en ... Lončarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - NK Fufu 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 84%, NK Fufu 16%.
Šemovci18 - NK Fufu 0:8