Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiva Prigorci Utrineze
Normal Tactiek gfk
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lažeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lažeta passt de bal met de wreef. Deša rent richting de bal. Deša haalt uit met een fantastische trap. Budimir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:1

6e minuut.
Koturović met een snelle inworp. Prohaska rent richting de bal. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap. Budimir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jurkota de bal. Nebot is nu in balbezit. Nebot draait met de bal, schiet en ... Budimir bokst de bal weg.

9e minuut.
Prohaska met een sublieme pass. Medin speelt de bal door. Klungelig pakt Nebot de bal. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Nebot maakt een snoekduik en kopt de bal. Budimir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mažibrada heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:2

14e minuut.
Mešević rent richting de bal. Lažeta onderschept slim de pass. Lažeta speelt de bal door. Nebot rent richting de bal. Nebot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Litović is nu in balbezit. Prohaska onderschept slim de pass. Prohaska probeert naar een medespeler te passen. Nebot rent richting de bal. Nebot draait met de bal, schiet en ... Budimir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša is nu in balbezit. Deša passt de bal in één keer door. Nebot rent richting de bal. Nebot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:3

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koturović met de inworp. Prohaska rent richting de bal. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Nebot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:4

21e minuut.
Prohaska rent richting de bal. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta passt de bal zonder na te denken. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša probeert naar een medespeler te passen. Lažeta is nu in balbezit. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:5

27e minuut.
Medin is nu in balbezit. Medin geeft de bal voor. Lažeta kopt de bal weg. Nebot is nu in balbezit. Nebot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:6

29e minuut.
Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot passt de bal met de wreef. Deša is nu in balbezit. Nebot is nu in balbezit. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Deša controleert de bal met de borst. Nebot rent richting de bal. Kaločira onderschept slim de pass. Deša onderschept slim de pass. Deša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doumen met de inworp. Koturović is nu in balbezit. Koturović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nebot de bal. Nebot draait met de bal, schiet en ... Budimir bokst de bal weg.

38e minuut.
Inworp. Medin met de inworp. Prohaska geeft de bal voor. Nebot krijgt zijn hoofd ertegen. Budimir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:7

41e minuut.
Deša passt de bal met de wreef. Nebot is nu in balbezit. Mažibrada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nebot raakt geblesseerd tijdens het duel. Nebot legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:8

42e minuut.
Litović bereikt de bal nog maar net als eerste. Litović met een sublieme pass. Kaločira rent richting de bal. Nebot onderschept slim de pass. Nebot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:9

43e minuut.
Prohaska is nu in balbezit. Prohaska geeft een lange en hoge pass. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta haalt uit met een fantastische trap. Kaločira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budimir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:10

44e minuut.
Koturović geeft een hoge lob. Lažeta heeft problemen om de bal te vangen. Nebot is nu in balbezit. Nebot schiet op doel. Budimir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Prigorci 82%, Utrineze 18%.
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:11

47e minuut.
Nebot passt de bal zonder na te denken. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta probeert naar een medespeler te passen. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša schiet op doel. Budimir bokst de bal weg. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:12

50e minuut.
Prohaska speelt de bal door. Daar is Lažeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lažeta speelt de bal door. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša met een sublieme pass. Lažeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lažeta haalt uit met een fantastische trap. Budimir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:13

54e minuut.
Matunić geeft een hoge lob. Koturović rent richting de bal. Koturović speelt de bal door. Nebot rent richting de bal. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:14

62e minuut.
Matunić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lažeta met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaločira de bal. Deša rent richting de bal. Deša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:15

65e minuut.
Matunić heeft problemen om de bal te vangen. Koturović rent richting de bal. Matunić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matunić krijgt een gele kaart. Koturović raakt geblesseerd tijdens het duel. Prohaska met een snel genomen vrije trap. Nebot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:16

67e minuut.
Lažeta rent richting de bal. Lažeta speelt de bal door. Mažibrada rent richting de bal. Deša onderschept slim de pass. Deša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mešević kopt de bal weg. Letina speelt de bal door. Doumen is nu in balbezit. Prohaska rent richting de bal. Prohaska geeft een hoge lob. Budimir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nebot is nu in balbezit. Nebot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:17

70e minuut.
Lažeta passt de bal zonder na te denken. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažibrada geeft de bal voor. Grujić probeert de bal aan de voet te houden. Medin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Stavnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medin onderschept slim de pass. Medin geeft een hoge lob. Daar is Nebot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebot draait met de bal, schiet en ... Budimir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Deša de bal. Deša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Palac rent richting de bal. Lažeta onderschept slim de pass. Lažeta met een sublieme pass. Daar is Nebot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebot schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Matunić probeert naar een medespeler te passen. Kaločira is nu in balbezit. Nebot onderschept slim de pass. Nebot haalt uit met een fantastische trap. Budimir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:18

81e minuut.
Inworp. Zekić met een snelle inworp. Klungelig pakt Medin de bal. Medin geeft de bal voor. Deša kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lažeta met een sublieme pass. Koturović speelt de bal door. Nebot is nu in balbezit. Nebot draait met de bal, schiet en ... Budimir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Prigorci 77%, Utrineze 23%.
Lokomotiva Prigorci - Utrineze 0:19