Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Šibenik Zadar Cougars FC
Normal Tactiek Tornado433Zadar
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Alambat geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Porras de bal. de Aço rent richting de bal. de Aço haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ivčević passt de bal met de wreef. Kalogridis is nu in balbezit. Kalogridis passt de bal zonder na te denken. de Aço is nu in balbezit. de Aço haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:1

7e minuut.
De Porras is nu in balbezit. De Porras passt de bal met de wreef. Alambat rent richting de bal. Alambat geeft een lange en hoge pass. de Aço springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kožulj kopt de bal weg. Ivčević is nu in balbezit. Ivčević met een sublieme pass. De Porras rent richting de bal. De Porras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Alambat rent richting de bal. Alambat speelt de bal door. Daar is De Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aço is nu in balbezit. de Aço draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:2

14e minuut.
Alambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alambat geeft een hoge lob. Panza heeft problemen om de bal te vangen. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:3

15e minuut.
Lima speelt de bal door. Alambat rent richting de bal. Alambat passt de bal zonder na te denken. de Aço rent richting de bal. de Aço draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alambat kopt de bal weg. Daar is Kalogridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:4

17e minuut.
Lima onderschept slim de pass. Lima speelt de bal door. Alambat probeert naar een medespeler te passen. de Aço heeft problemen om de bal te vangen. de Aço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:5

20e minuut.
Haji is nu in balbezit. bin Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rasibi geeft een hoge lob. Daar is Kožulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aço kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Alambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alambat geeft een lange en hoge pass. De Porras is nu in balbezit. De Porras draait met de bal, schiet en ... Kožulj probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Bečirčić de bal. De Porras rent richting de bal. Bečirčić verovert de bal door een tackle van achteren. de Aço verovert de bal door een tackle van achteren. de Aço draait met de bal, schiet en ... Dimitrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kalogridis haalt uit met een fantastische trap. Panza probeert de bal aan de voet te houden. de Aço rent richting de bal. de Aço schiet op doel. Dimitrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:6

30e minuut.
Kalogridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alambat is nu in balbezit. Alambat passt de bal in één keer door. De Porras rent richting de bal. De Porras haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Alambat rent richting de bal. Lima rent richting de bal. Lima passt de bal met de wreef. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:7

41e minuut.
Doeltrap. Dimitrov met een harde bal richting middenveld. Ivčević kopt de bal weg. de Aço rent richting de bal. de Aço schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Šibenik 82%, Zadar Cougars FC 18%.
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:7

47e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima passt de bal zonder na te denken. Alambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alambat geeft de bal voor. de Aço maakt een snoekduik en kopt de bal. Dimitrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:8

55e minuut.
bin Al Rasibi met de inworp. Ivčević is nu in balbezit. Ivčević speelt de bal door. de Aço is nu in balbezit. de Aço schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is De Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bečirčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. De Porras rent richting de bal. De Porras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ivčević kopt de bal weg. Daar is Kožulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aço rent richting de bal. de Aço haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:9

59e minuut.
bin Al Rasibi geeft een hoge lob. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt De Porras de bal. de Aço rent richting de bal. de Aço haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dimitrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lima passt de bal zonder na te denken. Alambat probeert naar een medespeler te passen. De Porras heeft problemen om de bal te vangen. De Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:10

61e minuut.
Filho komt het veld opgelopen. Lin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lima passt de bal in één keer door. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço speelt de bal door. Kalogridis rent richting de bal. Kalogridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:11

71e minuut.
de Aço rent richting de bal. de Aço passt de bal in één keer door. Kalogridis is nu in balbezit. Kalogridis haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tuna stond buitenspel. Lima maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço haalt uit met een fantastische trap. Dimitrov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:12

89e minuut.
Panza geeft de bal voor. Shalaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalaby geeft een hoge lob. Kalogridis rent richting de bal. Kalogridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Šibenik 79%, Zadar Cougars FC 21%.
Iskra Šibenik - Zadar Cougars FC 0:12