Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svjetlost Mala Mlaka fc galaxy sb
Normal Tactiek a
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:1

4e minuut.
Smoljan heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski met een sublieme pass. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gašpar rent richting de bal. Vall verovert de bal door een tackle van achteren. Vall passt de bal met de wreef. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vall kopt de bal weg. Vallarino kan de bal niet met de borst controleren. Vallarino passt de bal met de wreef. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel. Kasalica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:2

13e minuut.
Kurajica geeft een lange en hoge pass. Ćubić probeert de bal met de borst te controleren. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:3

21e minuut.
Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Vallarino rent richting de bal. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:4

22e minuut.
Smoljan speelt de bal door. Pinjuh rent richting de bal. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Kurzelewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski met een sublieme pass. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:5

25e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Ćubić probeert de bal aan de voet te houden. Kurajica geeft een lange en hoge pass. Vallarino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vall passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perkov de bal. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:6

29e minuut.
Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Saltão geeft een hoge lob. Ćubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski onderschept slim de pass. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:7

34e minuut.
Vallarino passt de bal in één keer door. Vall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuzman. Kuzman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vall bereikt de bal nog maar net als eerste. Vall passt de bal in één keer door. Dângelo rent richting de bal. Dângelo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:8

37e minuut.
Kurajica rent richting de bal. Kurajica geeft de bal voor. Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft de bal voor. Kurzelewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:9

43e minuut.
Klungelig pakt Kelava de bal. Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Saltão de bal. Saltão geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Kasalica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Mala Mlaka 82%, fc galaxy sb 18%.
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:10

50e minuut.
Kurzelewski probeert de bal met de borst te controleren. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino passt de bal in één keer door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Berg met een sublieme pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski geeft de bal voor. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel. Kasalica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kasalica met een harde bal richting middenveld. Vall kopt de bal weg. Kurzelewski rent richting de bal. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski geeft de bal voor. Ćubić heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

62e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft een hoge lob. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Dângelo de bal. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Vall met een sublieme pass. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:11

65e minuut.
El Alil rent richting de bal. El Alil geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski kopt de bal weg. Vallarino probeert de bal met de borst te controleren. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Kasalica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saltão neemt de hoekschop. Vallarino krijgt zijn hoofd ertegen. Kasalica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:12

67e minuut.
Kurajica passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski passt de bal in één keer door. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo passt de bal met de wreef. Kurzelewski met een sublieme pass. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Saltão kopt de bal weg. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:13

70e minuut.
Daar is Kurajica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurajica speelt de bal door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel. Kasalica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:14

72e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:15

75e minuut.
Vallarino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinjuh. Vallarino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vall met een snel genomen vrije trap. Kurzelewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:16

79e minuut.
Ćubić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćubić probeert naar een medespeler te passen. Vall probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kuzman passt de bal in één keer door. Ćubić probeert de bal aan de voet te houden. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. Kasalica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:17

83e minuut.
Gašpar is nu in balbezit. Gašpar passt de bal met de wreef. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Kasalica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:18

84e minuut.
Smoljan is nu in balbezit. Smoljan met een sublieme pass. Vallarino is nu in balbezit. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vall kopt de bal weg. Vallarino is nu in balbezit. Saltão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Kurzelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Mala Mlaka 86%, fc galaxy sb 14%.
Svjetlost Mala Mlaka - fc galaxy sb 0:18