Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Primorac Belišće East Padulj city
Normal Tactiek taktkagp
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 55.3
slecht Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea met een sublieme pass. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:1

7e minuut.
Kania passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania is nu in balbezit. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kania rent richting de bal. Kania passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Dijan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:2

15e minuut.
Smrkinić met een sublieme pass. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek geeft een hoge lob. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Smrkinić geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Navarro Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smrkinić neemt de penalty, wat een uithaal! Dijan bokst de bal weg.

21e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Dijan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Čiček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gieremek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Trišić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met een snelle inworp. Mamula geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:4

31e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Čiček de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gușea zal de hoekschop nemen. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal. Dijan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čiček heeft problemen om de bal te vangen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:5

33e minuut.
Trišić is nu in balbezit. Trišić geeft de bal voor. Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft de bal voor. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Dijan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mreka geeft een hoge lob. Inworp. Gușea met een snelle inworp. Klungelig pakt Mamula de bal. Mamula geeft een lange en hoge pass. Dijan bokst de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:6

36e minuut.
Govnić onderschept slim de pass. Govnić speelt de bal door. Smrkinić speelt de bal door. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:7

38e minuut.
Doeltrap. Trišić met een harde bal richting middenveld. Gușea kopt de bal weg. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Dijan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:8

40e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft de bal voor. Čiček kopt de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:9

41e minuut.
Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:10

45e minuut.
Gieremek geeft de bal voor. Kania is nu in balbezit. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Dijan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Primorac Belišće 85%, East Padulj city 15%.
Primorac Belišće - East Padulj city 0:11

47e minuut.
Trišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trišić geeft een lange en hoge pass. Cekić is nu in balbezit. Cekić geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:12

49e minuut.
Mamula geeft een hoge lob. Daar is Oruč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez geeft de bal voor. Daar is Čiček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dijan bokst de bal weg. Govnić kopt de bal weg. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... Dijan bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Navarro Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:13

53e minuut.
Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula geeft een hoge lob. Kania krijgt zijn hoofd ertegen. Dijan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:14

56e minuut.
Dijan neemt vlug de vrije trap. Gușea kopt de bal weg. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... Dijan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:15

62e minuut.
Nastran rent richting de bal. Mamula verovert de bal door een tackle van achteren. Mamula passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:16

64e minuut.
Dijan met een harde bal richting middenveld. Gușea kopt de bal weg. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Dijan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:17

67e minuut.
Trišić trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met de inworp. Mamula geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez geeft de bal voor. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel. Trišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:18

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dijan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mreka de bal. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. Dijan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gușea met een sublieme pass. Daar is Mamula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea geeft de bal voor. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Dijan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gușea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:19

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dijan trapt de bal weg van het doel. Gușea kopt de bal weg. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Dijan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Čiček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Dijan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:20

78e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met de inworp. Mamula rent richting de bal. Mamula geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania passt de bal zonder na te denken. Oruč is nu in balbezit. Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Trišić geeft de bal voor. Kalina is nu in balbezit. Tenčić begaat een overtreding. Tenčić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sevgin passt de bal met de wreef. Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Govnić verovert de bal door een tackle van achteren. Govnić met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. Dijan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:21

86e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Mamula speelt de bal door. Gușea speelt de bal door. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... Dijan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sevgin geeft een hoge lob. Mamula rent richting de bal. Mamula passt de bal in één keer door. Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft een hoge lob. Dijan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Primorac Belišće - East Padulj city 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Primorac Belišće 87%, East Padulj city 13%.
Primorac Belišće - East Padulj city 0:22