Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Göteborg Likos
352 Tactiek D5
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Vulturescu passt de bal in één keer door. Škegro is nu in balbezit. Škegro met een sublieme pass. Altuhov is nu in balbezit. Altuhov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Daar is Altuhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelicarić. Pelicarić krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi passt de bal zonder na te denken. Altuhov rent richting de bal. Altuhov haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:1

8e minuut.
Mikuš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulturescu met een snelle inworp. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikuš met een harde bal richting middenveld. van Oostrum kopt de bal weg. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
van Oostrum passt de bal zonder na te denken. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ogresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mrđa geeft de bal voor. Altuhov rent richting de bal. Čunčić verovert de bal door een tackle van achteren. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:2

14e minuut.
Altuhov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Citko komt het veld opgelopen.

15e minuut.
van Oostrum onderschept slim de pass. van Oostrum met een sublieme pass. Vulturescu probeert naar een medespeler te passen. Škegro is nu in balbezit. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vulturescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vulturescu geeft een hoge lob. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko schiet op doel. Paal! Pezelj heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:3

23e minuut.
Škegro is nu in balbezit. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić passt de bal met de wreef. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
van Oostrum met een sublieme pass. Denko rent richting de bal. Denko geeft een lange en hoge pass. Citko is nu in balbezit. Citko schiet op doel. Ogresta bokst de bal weg. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ... Ogresta bokst de bal weg. Pezelj heeft problemen om de bal te vangen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ... Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:4

27e minuut.
Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čunčić de bal. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:5

32e minuut.
Leczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krizmanić is nu in balbezit. Leczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leczkowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
van Oostrum heeft problemen om de bal te vangen. van Oostrum met een sublieme pass. Vulturescu speelt de bal door. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Čunčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ivaldi geeft de bal voor. Vulturescu geeft een hoge lob. Citko kopt de bal weg. Škegro is nu in balbezit. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogresta met een harde bal richting middenveld. Vulturescu kopt de bal weg. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft een lange en hoge pass. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel. Čunčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Göteborg 83%, Likos 17%.
Torcida Göteborg - Likos 0:5

47e minuut.
Daar is Mikuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Škegro de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ogresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ivaldi passt de bal in één keer door. Citko is nu in balbezit. Citko passt de bal met de wreef. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vulturescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulturescu passt de bal met de wreef. Citko heeft problemen om de bal te vangen. Citko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:6

54e minuut.
Poldrugovac verovert de bal door een tackle van achteren. Vulturescu rent richting de bal. Vulturescu passt de bal zonder na te denken. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldi met een sublieme pass. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ogresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:7

65e minuut.
Garić speelt de bal door. Vulturescu rent richting de bal. Vulturescu passt de bal met de wreef. Citko rent richting de bal. Citko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pelicarić heeft problemen om de bal te vangen. Škegro probeert naar een medespeler te passen. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:8

73e minuut.
Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić passt de bal met de wreef. Citko is nu in balbezit. Citko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Čunčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro is nu in balbezit. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:9

74e minuut.
van Oostrum met een snelle inworp. Garić controleert de bal met de borst. Garić passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi passt de bal met de wreef. Citko is nu in balbezit. Citko draait met de bal, schiet en ... Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:10

87e minuut.
Citko draait met de bal, schiet en ... Škegro rent richting de bal. Palinić onderschept slim de pass. Palinić met een sublieme pass. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:11

88e minuut.
Rebrača rent richting de bal. Rebrača passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mikuš de bal. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - Likos 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Göteborg 82%, Likos 18%.
Torcida Göteborg - Likos 0:12