Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ananas Kondori
Normal Tactiek 3 na 3
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 35.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Palian is nu in balbezit. Rašković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palian. Palian krijgt een gele kaart. Rašković raakt geblesseerd tijdens het duel. Rašković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maglečić rent richting de bal. Maglečić met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Kondori 1:0

6e minuut.
Banašić probeert naar een medespeler te passen. Rašković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilček rent richting de bal. Vilček schiet op doel. Suffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Kondori 2:0

15e minuut.
Čakić passt de bal met de wreef. Vlastelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlastelica met een sublieme pass. Vilček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić passt de bal in één keer door. Mannoia rent richting de bal. Vilček verovert de bal door een tackle van achteren. Vilček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Kondori 3:0

26e minuut.
Maglečić is nu in balbezit. Vilček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglečić rent richting de bal. Vilček onderschept slim de pass. Vilček draait met de bal, schiet en ... Suffo bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Čakić de bal. Maglečić is nu in balbezit. Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić draait met de bal, schiet en ... Suffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miler rent richting de bal. Miler geeft de bal voor. Mannoia controleert de bal met de borst. Vilček is nu in balbezit. Vilček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mannoia probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlastelica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čakić is nu in balbezit. Čakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 23%, Kondori 77%.
FC Ananas - Kondori 3:0

50e minuut.
Čakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglečić onderschept slim de pass. Maglečić passt de bal zonder na te denken. Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Banašić geeft een lange en hoge pass. Maglečić is nu in balbezit. Maglečić passt de bal in één keer door. Vilček is nu in balbezit. Vilček schiet op doel. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Kondori 4:0

87e minuut.
Telebak met een harde bal richting middenveld. Čakić is nu in balbezit. Čakić passt de bal in één keer door. Vilček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilček haalt uit met een fantastische trap. Suffo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 29%, Kondori 71%.
FC Ananas - Kondori 4:0