Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svjetlost Šibenik San Servolo Atletics
Normal Tactiek 443 tech
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Škipina rent richting de bal. Škipina met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Kršulović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kotarski rent richting de bal. Kotarski speelt de bal door. Flores probeert naar een medespeler te passen. Kršulović is nu in balbezit. Kršulović haalt uit met een fantastische trap. Vujasin bokst de bal weg.

16e minuut.
Selling verovert de bal door een tackle van achteren. Selling passt de bal met de wreef. Garotinho met een sublieme pass. Kršulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršulović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vujasin trapt de bal weg. Ožanić kopt de bal weg. Vujadin probeert naar een medespeler te passen. Kršulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršulović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kovačev verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačev speelt de bal door. Kršulović rent richting de bal. Kršulović draait met de bal, schiet en ... Vujasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:1

36e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Kršulović is nu in balbezit. Kršulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:2

42e minuut.
Škipina kopt de bal weg. Kotarski met een sublieme pass. Ćetković kan de bal niet met de borst controleren. Kršulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršulović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kršulović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kovačev is nu in balbezit. Hervatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kršulović is nu in balbezit. Kršulović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Šibenik 79%, San Servolo Atletics 21%.
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:2

49e minuut.
Selling geeft de bal voor. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Kotarski heeft problemen om de bal te vangen. Flores geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kotarski geeft de bal voor. Hervatek probeert de bal aan de voet te houden. Kršulović is nu in balbezit. Kršulović schiet op doel. Klungelig pakt Ćetković de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kršulović heeft problemen om de bal te vangen. Ćetković is nu in balbezit. Kotarski onderschept slim de pass. Kotarski draait met de bal, schiet en ... Vujasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:3

57e minuut.
Garotinho geeft een hoge lob. Juranović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujadin. Juranović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Juranović kan niet meer verder spelen. Filičić komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hervatek is nu in balbezit. Kovačev onderschept slim de pass. Kovačev geeft de bal voor. Budimir is nu in balbezit. Budimir geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Hervatek met de inworp. Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina geeft de bal voor. Daar is Kotarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršulović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:4

71e minuut.
Kukuljica geeft de bal voor. Selling rent richting de bal. Selling geeft een hoge lob. Hervatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Šibenik 66%, San Servolo Atletics 34%.
Svjetlost Šibenik - San Servolo Atletics 0:5