Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Djukele Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Nicoletta geeft een lange en hoge pass. Lukas is nu in balbezit. Lukas speelt de bal door. Daar is Herbasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbasch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Nicoletta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Lukas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:1

6e minuut.
Waśko met een snelle inworp. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor. Lekkas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:2

8e minuut.
Ljutić geeft een hoge lob. Parra kopt de bal weg. Klungelig pakt Tzortzoglou de bal. Waśko geeft een lange en hoge pass. Herbasch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Nicoletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:3

14e minuut.
Dorčić trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sikimić de bal. Waśko speelt de bal door. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dorčić met een harde bal richting middenveld. Tzortzoglou kopt de bal weg. Herbasch heeft problemen om de bal te vangen. Lukas rent richting de bal. Lukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lekkas speelt de bal door. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:4

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Soldo de bal onder controle te krijgen. Lekkas rent richting de bal. Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. Dorčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:5

25e minuut.
Ljuboja heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas met een sublieme pass. Klungelig pakt Lukas de bal. Lukas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:6

27e minuut.
Mlinarić kan de bal niet met de borst controleren. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas geeft een hoge lob. Herbasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:7

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dorčić niet meer kan verder spelen. Terzić komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Pełszyk met een sublieme pass. Nicoletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletta passt de bal zonder na te denken. Lukas is nu in balbezit. Lukas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lekkas rent richting de bal. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nicoletta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Herbasch rent richting de bal. Herbasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Špehar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełszyk geeft een hoge lob. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mlinarić kopt de bal weg. Conde probeert de bal met de borst te controleren. Conde speelt de bal door. Lukas rent richting de bal. Lukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Djukele 83%, Vodnjan 1968 17%.
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:8

47e minuut.
Nicoletta rent richting de bal. Nicoletta passt de bal met de wreef. Ljuboja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletta rent richting de bal. Nicoletta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Muslimović komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nicoletta passt de bal met de wreef. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas passt de bal zonder na te denken. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Brunner komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Muslimović is nu in balbezit. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou met een sublieme pass. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roleder komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Muslimović is nu in balbezit. Muslimović passt de bal zonder na te denken. Brunner is nu in balbezit. Brunner schiet op doel. Terzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:9

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roleder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Muslimović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Sapena komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ljutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou onderschept slim de pass. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Muslimović rent richting de bal. Muslimović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Roleder is nu in balbezit. Roleder geeft de bal voor. Muslimović heeft problemen om de bal te vangen. Muslimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:10

63e minuut.
Waśko met een sublieme pass. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Muslimović is nu in balbezit. Muslimović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:11

65e minuut.
Špehar is nu in balbezit. Nicoletta verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletta passt de bal zonder na te denken. Daar is Sapena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kučar rent richting de bal. Nicoletta onderschept slim de pass. Nicoletta passt de bal met de wreef. Muslimović is nu in balbezit. Muslimović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Brunner de bal. Brunner passt de bal met de wreef. Sapena is nu in balbezit. Sapena geeft de bal voor. Muslimović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:12

69e minuut.
Ljuboja is nu in balbezit. Sapena onderschept slim de pass. Sapena geeft een hoge lob. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:13

70e minuut.
Roleder probeert naar een medespeler te passen. Soldo rent richting de bal. Tzortzoglou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tzortzoglou krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Muslimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslimović passt de bal in één keer door. Brunner rent richting de bal. Brunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:14

72e minuut.
Roleder geeft de bal voor. Sapena kopt de bal weg. Daar is Mlinarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunner rent richting de bal. Brunner draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Terzić trapt de bal weg. Roleder bereikt de bal nog maar net als eerste. Roleder passt de bal zonder na te denken. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bălan probeert naar een medespeler te passen. Roleder bereikt de bal nog maar net als eerste. Roleder geeft een hoge lob. Sapena rent richting de bal. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:15

77e minuut.
Sikimić is nu in balbezit. Sikimić passt de bal zonder na te denken. Daar is Kerkez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapena is nu in balbezit. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Roleder kopt de bal weg. Brunner rent richting de bal. Brunner met een sublieme pass. Muslimović rent richting de bal. Muslimović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kerkez de bal. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:16

81e minuut.
Sikimić passt de bal in één keer door. Ljutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljutić passt de bal in één keer door. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Terzić trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roleder met de inworp. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nicoletta verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletta probeert naar een medespeler te passen. Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena rent richting de bal. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:17

86e minuut.
Roleder heeft problemen om de bal te vangen. Roleder probeert naar een medespeler te passen. Waśko met een sublieme pass. Sapena is nu in balbezit. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Muslimović rent richting de bal. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner geeft een lange en hoge pass. Muslimović heeft problemen om de bal te vangen. Muslimović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Terzić trapt de bal weg van het doel. Waśko kopt de bal weg. Ljuboja heeft problemen om de bal te vangen. Muslimović is nu in balbezit. Muslimović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Ljuboja de bal. Muslimović rent richting de bal. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Brunner rent richting de bal. Brunner schiet op doel. Terzić bokst de bal weg. Sapena rent richting de bal. Sapena draait met de bal, schiet en ... Terzić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Djukele 87%, Vodnjan 1968 13%.
NK Djukele - Vodnjan 1968 0:18