Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croatia Kutjevo FC El Loco
Normal Tactiek Liga 3
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 54.4
slecht Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rasol geeft de bal voor. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa speelt de bal door. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jelin onderschept slim de pass. Jelin geeft een hoge lob. Ustasa kopt de bal weg. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duper rent richting de bal. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ustasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:1

18e minuut.
Jelin geeft een lange en hoge pass. Ustasa kopt de bal weg. Marčetić heeft problemen om de bal te vangen. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Rasol rent richting de bal. Rasol passt de bal in één keer door. Šarović rent richting de bal. Duper onderschept slim de pass. Duper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:2

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanić met de inworp. Jelin is nu in balbezit. Jelin geeft een lange en hoge pass. Ustasa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:3

25e minuut.
passt de bal in één keer door. Jelin geeft een lange en hoge pass. Daar is Guzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:4

26e minuut.
Štoos rent richting de bal. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štoos. Štoos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rumbak speelt de bal door. Ivanić geeft de bal voor. Marčetić kopt de bal weg. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jelin speelt de bal door. Klungelig pakt Ustasa de bal. Ustasa passt de bal met de wreef. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:5

34e minuut.
Staničić heeft problemen om de bal te vangen. Ivanić rent richting de bal. Ivanić probeert naar een medespeler te passen. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:6

36e minuut.
Rasol rent richting de bal. Rasol geeft de bal voor. Duper kopt de bal weg. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Duper de bal. Duper probeert naar een medespeler te passen. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap. Marčetić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivanić zal de hoekschop nemen. Ustasa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jelin verovert de bal door een tackle van achteren. Jelin probeert naar een medespeler te passen. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Velčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:7

38e minuut.
Budišin is nu in balbezit. Duper onderschept slim de pass. Duper speelt de bal door. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Velčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:8

42e minuut.
Inworp. Ivanić met een snelle inworp. Jelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelin geeft een hoge lob. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Velčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:9

44e minuut.
Guzić passt de bal zonder na te denken. Ustasa rent richting de bal. Ustasa geeft een lange en hoge pass. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Velčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 84%, FC El Loco 16%.
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:10

48e minuut.
Ivanić met een sublieme pass. Klungelig pakt Ustasa de bal. Ustasa passt de bal in één keer door. Ustasa rent richting de bal. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Velčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ustasa rent richting de bal. Ustasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:11

49e minuut.
Jelin passt de bal zonder na te denken. Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić passt de bal met de wreef. Ustasa rent richting de bal. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:12

51e minuut.
Duper passt de bal zonder na te denken. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa passt de bal met de wreef. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Velčić trapt de bal weg. Jelin kopt de bal weg. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jelin kopt de bal weg. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Guzić de bal. Duper rent richting de bal. Duper haalt uit met een fantastische trap. Velčić bokst de bal weg.

57e minuut.
Duper met een sublieme pass. Ustasa heeft problemen om de bal te vangen. Ustasa passt de bal in één keer door. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ustasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ustasa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Velčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:13

61e minuut.
Klungelig pakt Jelin de bal. Jelin geeft de bal voor. Duper kopt de bal weg. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Velčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:14

64e minuut.
Marčetić kopt de bal weg. Ivanić heeft problemen om de bal te vangen. Ivanić met een sublieme pass. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Velčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jelin rent richting de bal. Jelin geeft een hoge lob. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Velčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:15

75e minuut.
Nemčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper onderschept slim de pass. Duper geeft een lange en hoge pass. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:16

80e minuut.
Ustasa is nu in balbezit. Ustasa geeft een hoge lob. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel. Velčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Duper is nu in balbezit. Ustasa rent richting de bal. Ustasa passt de bal met de wreef. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nemčić geeft de bal voor. Jelin geeft een lange en hoge pass. Ustasa kopt de bal weg. Ustasa rent richting de bal. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:17

86e minuut.
Ustasa is nu in balbezit. Ustasa passt de bal zonder na te denken. Daar is Ivanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanić geeft de bal voor. Ustasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Velčić trapt de bal weg. Ustasa rent richting de bal. Ustasa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Duper de bal onder controle te krijgen. Duper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 84%, FC El Loco 16%.
Croatia Kutjevo - FC El Loco 0:17