Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M O S O R Betine
Normal Tactiek 433D
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 46.9
poor Schieten excellent
hopeless Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Dolinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Slagalo passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dolinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:1

6e minuut.
Mojarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:2

9e minuut.
Martać passt de bal in één keer door. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz passt de bal zonder na te denken. Fasolka rent richting de bal. Fasolka haalt uit met een fantastische trap. Dolinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:3

11e minuut.
Mojarro passt de bal met de wreef. Guglielminpietro rent richting de bal. Guglielminpietro passt de bal in één keer door. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:4

14e minuut.
Dolinar rent richting de bal. Slagalo met een sublieme pass. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro met een sublieme pass. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:5

17e minuut.
Periš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mojarro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guglielminpietro rent richting de bal. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Martać onderschept slim de pass. Martać probeert naar een medespeler te passen. Slagalo met een sublieme pass. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Martać passt de bal in één keer door. Slagalo rent richting de bal. Slagalo passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz schiet op doel. Dolinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Guglielminpietro kopt de bal weg. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka passt de bal zonder na te denken. Daar is Prokopowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Peljušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martać rent richting de bal. Martać probeert naar een medespeler te passen. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:6

33e minuut.
Darišić passt de bal zonder na te denken. Fasolka rent richting de bal. Fasolka passt de bal met de wreef. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:7

35e minuut.
Martać speelt de bal door. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fasolka rent richting de bal. Fasolka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Banjeglav is nu in balbezit. Guglielminpietro verovert de bal door een tackle van achteren. Guglielminpietro met een sublieme pass. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Darišić rent richting de bal. Darišić geeft een lange en hoge pass. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Dolinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Slagalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Dolinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:8

44e minuut.
Martać probeert naar een medespeler te passen. Guglielminpietro met een sublieme pass. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz schiet op doel. Dolinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M O S O R 84%, Betine 16%.
M O S O R - Betine 0:9

52e minuut.
Periš met een sublieme pass. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka haalt uit met een fantastische trap. Dolinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:10

53e minuut.
Karoglan probeert de bal met de borst te controleren. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz passt de bal in één keer door. Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasolka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:11

54e minuut.
Inworp. Darišić met de inworp. Slagalo speelt de bal door. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Karoglan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prokopowicz kopt de bal weg. Fasolka heeft problemen om de bal te vangen. Fasolka geeft de bal voor. Prokopowicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mojarro neemt de hoekschop. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap. Dolinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:12

57e minuut.
Prokopowicz rent richting de bal. Guglielminpietro rent richting de bal. Guglielminpietro passt de bal zonder na te denken. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo met een sublieme pass. Martać speelt de bal door. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Martać is nu in balbezit. Martać passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karoglan de bal. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:13

62e minuut.
Martać onderschept slim de pass. Martać met een sublieme pass. Slagalo speelt de bal door. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:14

65e minuut.
Klungelig pakt Banjeglav de bal. Guglielminpietro onderschept slim de pass. Guglielminpietro probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:15

66e minuut.
Guglielminpietro geeft een lange en hoge pass. Banjeglav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slagalo speelt de bal door. Fasolka heeft problemen om de bal te vangen. Fasolka schiet op doel. Dolinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Supičić verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Supičić is nu in balbezit. Prokopowicz onderschept slim de pass. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:16

70e minuut.
Olić rent richting de bal. Guglielminpietro onderschept slim de pass. Guglielminpietro passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:17

72e minuut.
Slagalo probeert naar een medespeler te passen. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz heeft problemen om de bal te vangen. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Supičić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:18

73e minuut.
Klungelig pakt Fasolka de bal. Fasolka met een sublieme pass. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:19

75e minuut.
Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. Dolinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:20

78e minuut.
Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo geeft de bal voor. Daar is Periš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:21

81e minuut.
Periš speelt de bal door. Martać is nu in balbezit. Martać speelt de bal door. Prokopowicz heeft problemen om de bal te vangen. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dolinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Slagalo de bal. Slagalo met een sublieme pass. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mojarro kopt de bal weg. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro geeft een hoge lob. Fasolka rent richting de bal. Fasolka schiet op doel. Dolinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - Betine 0:22

89e minuut.
Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać passt de bal met de wreef. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro geeft een lange en hoge pass. Fasolka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M O S O R 91%, Betine 9%.
M O S O R - Betine 0:22