Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vihor Veli Vrh United
Normal Tactiek ono drugo desno
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 53.4
weak Schieten outstanding
weak Passen good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Kušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić is nu in balbezit. Slijepac is nu in balbezit. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Glomazić met een sublieme pass. Pravica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grego. Grego krijgt een gele kaart. Pravica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valerjev met een snel genomen vrije trap. Andrić rent richting de bal. Andrić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pivčević bokst de bal weg.

5e minuut.
Glomazić met een sublieme pass. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić passt de bal zonder na te denken. Bručić rent richting de bal. Bručić draait met de bal, schiet en ... Pivčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakićen met de inworp. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić geeft de bal voor. Bručić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Valerjev de bal. Obiđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiđanović met een sublieme pass. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Glomazić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glomazić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nakićen met de inworp. Glomazić is nu in balbezit. Glomazić geeft de bal voor. Andrić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Glomazić de bal. Glomazić speelt de bal door. Andrić is nu in balbezit. Andrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:2

23e minuut.
Pješčić heeft problemen om de bal te vangen. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pješčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić onderschept slim de pass. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Pivčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:3

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pivčević niet meer kan verder spelen. Mandac komt het veld opgelopen. Peleš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kušek de bal. Slijepac rent richting de bal. Bručić onderschept slim de pass. Bručić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić probeert naar een medespeler te passen. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap. Mandac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nakićen geeft de bal voor. Klungelig pakt Grego de bal. Pravica rent richting de bal. Pravica draait met de bal, schiet en ... Mandac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:4

31e minuut.
Nakićen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kolar de bal. Kolar geeft een lange en hoge pass. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:5

31e minuut.
Klungelig pakt Peleš de bal. Peleš met een sublieme pass. Slijepac rent richting de bal. Bručić onderschept slim de pass. Bručić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Nakićen geeft een hoge lob. Andrić is nu in balbezit. Andrić geeft een hoge lob. Bručić is nu in balbezit. Bručić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Glomazić probeert naar een medespeler te passen. Pravica is nu in balbezit. Pravica met een sublieme pass. Klungelig pakt Bručić de bal. Bručić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:6

41e minuut.
Pješčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić rent richting de bal. Andrić geeft een hoge lob. Pravica rent richting de bal. Pravica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Čičak geeft een lange en hoge pass. Bručić rent richting de bal. Bručić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andrić de bal. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:7

45e minuut.
Slijepac is nu in balbezit. Valerjev onderschept slim de pass. Valerjev passt de bal zonder na te denken. Bručić heeft problemen om de bal te vangen. Bručić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vihor 88%, Veli Vrh United 12%.
Vihor - Veli Vrh United 0:8

47e minuut.
Valerjev met een sublieme pass. Bakula is nu in balbezit. Bakula geeft een hoge lob. Bručić is nu in balbezit. Bručić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bručić is nu in balbezit. Bručić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bačak de bal. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nakićen neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bručić de bal. Bručić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Meštrov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerjev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pravica rent richting de bal. Pravica draait met de bal, schiet en ... Mandac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Obiđanović kopt de bal weg. Peleš is nu in balbezit. Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić geeft een lange en hoge pass. Bručić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

58e minuut.
Nakićen onderschept slim de pass. Nakićen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bručić de bal. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:9

58e minuut.
Peleš passt de bal met de wreef. Meštrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić onderschept slim de pass. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Mandac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:10

62e minuut.
Nakićen rent richting de bal. Nakićen passt de bal in één keer door. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić draait met de bal, schiet en ... Mandac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Boras bereikt de bal nog maar net als eerste. Boras geeft een hoge lob. Valerjev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bručić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bručić schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Meštrov is nu in balbezit. Pravica verovert de bal door een tackle van achteren. Pravica geeft een hoge lob. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pravica rent richting de bal. Pravica geeft een lange en hoge pass. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:11

72e minuut.
Pravica met een snelle inworp. Valerjev is nu in balbezit. Pravica is nu in balbezit. Pravica geeft een hoge lob. Bručić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Meštrov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pravica met een snelle inworp. Valerjev is nu in balbezit. Valerjev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peleš bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleš passt de bal zonder na te denken. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:12

76e minuut.
Daar is Čičak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakula geeft een hoge lob. Bručić controleert de bal met de borst. Bručić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:13

80e minuut.
Boras is nu in balbezit. Pješčić rent richting de bal. Andrić onderschept slim de pass. Bručić rent richting de bal. Bručić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Valerjev verovert de bal door een tackle van achteren. Valerjev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bručić de bal. Bručić schiet op doel. Mandac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:14

84e minuut.
Doeltrap. Mandac met een harde bal richting middenveld. Valerjev kopt de bal weg. Bručić rent richting de bal. Bručić schiet op doel. Mandac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakićen geeft een lange en hoge pass. Bačak heeft problemen om de bal te vangen. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vihor - Veli Vrh United 0:15

88e minuut.
Nakićen heeft problemen om de bal te vangen. Nakićen speelt de bal door. Bačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrić geeft een lange en hoge pass. Mandac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vihor 79%, Veli Vrh United 21%.
Vihor - Veli Vrh United 0:15