Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meeermaaan Minimax
352 Tactiek Juriš 2
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Grgeč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek verovert de bal door een tackle van achteren. Korunić rent richting de bal. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Bakarić rent richting de bal. Grgeč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarić onderschept slim de pass. Bakarić geeft een lange en hoge pass. Sosa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić is nu in balbezit. Korunić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kadeřábek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Biljecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Markov geeft een lange en hoge pass. Komlen is nu in balbezit. Komlen geeft de bal voor. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Čulina probeert naar een medespeler te passen. Grgeč bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić verovert de bal door een tackle van achteren. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trgovčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarić onderschept slim de pass. Bakarić passt de bal zonder na te denken. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Korunić verovert de bal door een tackle van achteren. Korunić geeft de bal voor. Klungelig pakt Čulina de bal. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Korunić is nu in balbezit. Gaberić heeft problemen om de bal te vangen. Korunić geeft een hoge lob. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bender geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakarić met een snelle inworp. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meeermaaan 73%, Minimax 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meeermaaan - Minimax 0:0

48e minuut.
Bakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarić passt de bal met de wreef. Daar is Cvjetović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap. Biljecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Minimax 0:1

51e minuut.
Komlen passt de bal zonder na te denken. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sosa rent richting de bal. Zirojević is nu in balbezit. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Komlen geeft een hoge lob. Kadeřábek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bakarić geeft de bal voor. Biljecki met een sublieme pass. Komlen kopt de bal weg. Sosa probeert de bal met de borst te controleren. Sosa schiet op doel. Biljecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Minimax 0:2

62e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Komlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlen speelt de bal door. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Minimax 0:3

64e minuut.
Čulina geeft een lange en hoge pass. Picek kopt de bal weg. Kadeřábek rent richting de bal. Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Komlen verovert de bal door een tackle van achteren. Komlen probeert naar een medespeler te passen. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - Minimax 0:4

72e minuut.
Picek geeft een hoge lob. Kadeřábek rent richting de bal. Čulina speelt de bal door. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek schiet op doel. Biljecki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Komlen geeft een hoge lob. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bakarić geeft de bal voor. Turčinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaberić krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Komlen rent richting de bal. Komlen probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meeermaaan 69%, Minimax 31%.
Meeermaaan - Minimax 0:4