Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rising Sun Bhoys FC Građanski
Normal Tactiek lose
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 39.4
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Anić onderschept slim de pass. Križan rent richting de bal. Križan geeft de bal voor. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Molnar passt de bal in één keer door. Anić rent richting de bal. Marunić is nu in balbezit. Molnar onderschept slim de pass. Molnar haalt uit met een fantastische trap. Grdiša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachucki passt de bal met de wreef. Križan geeft een hoge lob. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Molnar kopt de bal weg. Kostov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tudić de bal. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grdiša trapt de bal weg. Križan kopt de bal weg. Molnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sekso kopt de bal weg. Mirvić rent richting de bal. Mirvić passt de bal met de wreef. Molnar is nu in balbezit. Molnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar rent richting de bal. Molnar met een sublieme pass. Anić rent richting de bal. Anić draait met de bal, schiet en ... Grdiša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kostov is nu in balbezit. Anić onderschept slim de pass. Anić passt de bal met de wreef. Molnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar schiet op doel. Grdiša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ronaldo Jr geeft een hoge lob. Skelin heeft problemen om de bal te vangen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić haalt uit met een fantastische trap. Grdiša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:1

39e minuut.
Križan probeert naar een medespeler te passen. Molnar is nu in balbezit. Molnar passt de bal zonder na te denken. Anić rent richting de bal. Anić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Brachucki de bal. Brachucki kopt de bal weg. Molnar rent richting de bal. Molnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:2

45e minuut.
Skelin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brachucki geeft een lange en hoge pass. Molnar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rising Sun Bhoys FC 89%, Građanski 11%.
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:2

46e minuut.
Ronaldo Jr passt de bal met de wreef. Anić rent richting de bal. Skelin is nu in balbezit. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:3

52e minuut.
Ronaldo Jr probeert naar een medespeler te passen. Anić is nu in balbezit. Anić probeert naar een medespeler te passen. Molnar heeft problemen om de bal te vangen. Molnar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lakkas met een sublieme pass. Klungelig pakt Anić de bal. Anić passt de bal met de wreef. Molnar rent richting de bal. Molnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:4

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Molnar de bal onder controle te krijgen. Brachucki geeft de bal voor. Daar is Molnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ronaldo Jr passt de bal met de wreef. Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachucki met een sublieme pass. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Anić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grdiša trapt de bal weg. Ronaldo Jr kopt de bal weg. Daar is Marunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molnar is nu in balbezit. Molnar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:5

63e minuut.
Anić schiet op doel. Marunić probeert de bal aan de voet te houden. Molnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:6

73e minuut.
Ronaldo Jr probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Molnar de bal. Molnar geeft de bal voor. Anić kan de bal niet met de borst controleren. Anić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grdiša trapt de bal weg van het doel. Brachucki kopt de bal weg. Daar is Skelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:7

79e minuut.
Sekso speelt de bal door. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić geeft de bal voor. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lakkas verovert de bal door een tackle van achteren. Lakkas speelt de bal door. Molnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:8

83e minuut.
Molnar is nu in balbezit. Anić rent richting de bal. Molnar rent richting de bal. Anić rent richting de bal. Anić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Molnar rent richting de bal. Marunić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molnar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marunić geeft de bal voor. Križan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:9

87e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Križan onderschept slim de pass. Križan passt de bal zonder na te denken. Brachucki is nu in balbezit. Brachucki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:10

88e minuut.
Pestić speelt de bal door. Korona speelt de bal door. Klungelig pakt Pestić de bal. Molnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rising Sun Bhoys FC 79%, Građanski 21%.
Rising Sun Bhoys FC - Građanski 0:10