Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maksimir Orebić eksplozija
Normal Tactiek NIK-NIK-NIK
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Divljanović passt de bal in één keer door. Latino is nu in balbezit. Latino probeert naar een medespeler te passen. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Latino kopt de bal weg. Petrenko heeft problemen om de bal te vangen. Krkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino onderschept slim de pass. Latino schiet op doel. Salata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Perutović rent richting de bal. Perutović passt de bal in één keer door. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Roman probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pocrnja neemt de hoekschop. Petrenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ćirković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perutović passt de bal in één keer door. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino schiet op doel. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roman is nu in balbezit. Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:1

16e minuut.
Ćirković speelt de bal door. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja passt de bal zonder na te denken. Latino rent richting de bal. Latino haalt uit met een fantastische trap. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nogić de bal. Petrenko rent richting de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:2

19e minuut.
Divljanović passt de bal zonder na te denken. Petrenko rent richting de bal. Petrenko passt de bal zonder na te denken. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ćirković speelt de bal door. Perutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perutović met een sublieme pass. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino haalt uit met een fantastische trap. Salata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:3

26e minuut.
Ćirković passt de bal in één keer door. Perutović rent richting de bal. Perutović speelt de bal door. Latino rent richting de bal. Latino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Župančić geeft een lange en hoge pass. Petrenko rent richting de bal. Petrenko probeert naar een medespeler te passen. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Latino rent richting de bal. Latino met een sublieme pass. Petrenko rent richting de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Salata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:4

41e minuut.
Salata met een harde bal richting middenveld. Hajnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Perutović zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Perutović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Perutović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Nogić is nu in balbezit. Nogić geeft de bal voor. Inworp. Ćirković met de inworp. Divljanović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maksimir Orebić 68%, eksplozija 32%.
Maksimir Orebić - eksplozija 0:5

57e minuut.
Sabalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabalić passt de bal zonder na te denken. Pocrnja probeert naar een medespeler te passen. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Nogić geeft een hoge lob. Inworp. Ćirković met de inworp. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:6

63e minuut.
Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković speelt de bal door. Divljanović met een sublieme pass. Latino rent richting de bal. Latino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:7

65e minuut.
Klungelig pakt Latino de bal. Nogić kopt de bal weg. Krkić heeft problemen om de bal te vangen. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:8

69e minuut.
Ćirković passt de bal in één keer door. Divljanović rent richting de bal. Divljanović passt de bal in één keer door. Latino rent richting de bal. Latino schiet op doel. Salata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Petrenko draait met de bal, schiet en ... Roman probeert de bal aan de voet te houden. Buljevački speelt de bal door. Pocrnja geeft een hoge lob. Latino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hajnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnoš geeft een hoge lob. Sabalić kopt de bal weg. Daar is Petrenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:9

74e minuut.
Krkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino rent richting de bal. Ćirković met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:10

76e minuut.
Ćirković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaleb de bal. Ćirković rent richting de bal. Ćirković geeft de bal voor. Petrenko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:11

79e minuut.
Divljanović probeert naar een medespeler te passen. Latino rent richting de bal. Latino passt de bal met de wreef. Petrenko rent richting de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:12

81e minuut.
Sabalić speelt de bal door. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja passt de bal met de wreef. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. Salata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fran rent richting de bal. Fran geeft een hoge lob. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pocrnja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrenko springt en kopt de bal. Salata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:13

88e minuut.
Krkić speelt de bal door. Pocrnja is nu in balbezit. Pocrnja passt de bal met de wreef. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Divljanović is nu in balbezit. Divljanović geeft een hoge lob. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Salata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksimir Orebić - eksplozija 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maksimir Orebić 77%, eksplozija 23%.
Maksimir Orebić - eksplozija 0:14