Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žandar Šibenik Async Futuriest
Normal Tactiek 5212_NEW_NEW
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten adequate
hopeless Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Gordea speelt de bal door. Dorta is nu in balbezit. Dorta geeft een hoge lob. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:1

7e minuut.
Dorta geeft een lange en hoge pass. Kukolj heeft problemen om de bal te vangen. Barylewski rent richting de bal. Barylewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:2

13e minuut.
Lachmund kopt de bal weg. Klungelig pakt Kukolj de bal. Barylewski rent richting de bal. Barylewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:3

15e minuut.
Lachmund rent richting de bal. Lachmund probeert naar een medespeler te passen. Strakhov speelt de bal door. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Padelin met een sublieme pass. Strakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakhov passt de bal in één keer door. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel. Nogulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kukolj probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lachmund zal de hoekschop nemen. Barylewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Padelin kopt de bal weg. Kanjer heeft problemen om de bal te vangen. Buonavolontà speelt de bal door. Barylewski rent richting de bal. Barylewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gordea verovert de bal door een tackle van achteren. Barylewski rent richting de bal. Barylewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pribanić de bal onder controle te krijgen. Nogulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:4

29e minuut.
Nogulić trapt de bal weg. Daar is Dorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorta passt de bal in één keer door. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:5

32e minuut.
Gordea kopt de bal weg. Daar is Barylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukolj rent richting de bal. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski haalt uit met een fantastische trap. Nogulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barylewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kukolj ... Strafschop! Kukolj krijgt een gele kaart. Barylewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barylewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kanjer rent richting de bal. Lachmund rent richting de bal. Lachmund geeft een lange en hoge pass. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:6

36e minuut.
Lachmund is nu in balbezit. Lachmund passt de bal zonder na te denken. Strakhov met een sublieme pass. Dorta geeft een lange en hoge pass. Barylewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:7

43e minuut.
Nogulić met een harde bal richting middenveld. Gordea rent richting de bal. Gordea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barylewski de bal. Barylewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zwoliński rent richting de bal. Zwoliński geeft een lange en hoge pass. Strakhov met een sublieme pass. Barylewski rent richting de bal. Barylewski draait met de bal, schiet en ... Nogulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žandar Šibenik 77%, Async Futuriest 23%.
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:7

46e minuut.
Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta passt de bal zonder na te denken. Pribanić is nu in balbezit. Barylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barylewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Strakhov is nu in balbezit. Strakhov geeft een lange en hoge pass. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel. Nogulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:8

51e minuut.
Gordea rent richting de bal. Gordea passt de bal zonder na te denken. Strakhov probeert naar een medespeler te passen. Dorta is nu in balbezit. Dorta draait met de bal, schiet en ... Nogulić bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Dorta de bal. Dorta passt de bal in één keer door. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:9

59e minuut.
Nogulić trapt de bal weg. Strakhov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gordea probeert naar een medespeler te passen. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strakhov geeft de bal voor. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nogulić bokst de bal weg.

75e minuut.
Strakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakhov geeft de bal voor. Pribanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski onderschept slim de pass. Barylewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Daar is Strakhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strakhov geeft de bal voor. Barylewski rent richting de bal. Barylewski draait met de bal, schiet en ... Nogulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žandar Šibenik 70%, Async Futuriest 30%.
Žandar Šibenik - Async Futuriest 0:10