Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sloga Opuzen Anaheim Mighty Ducks
Normal Tactiek nova 4-3-3
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 48.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Puljak kopt de bal weg. Estorninho rent richting de bal. Puljak is nu in balbezit. Puljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:1

5e minuut.
Jus rent richting de bal. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić passt de bal met de wreef. Estorninho is nu in balbezit. Estorninho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Grčić met een snelle inworp. Glavočić rent richting de bal. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:2

10e minuut.
Gligić geeft de bal voor. Puljak rent richting de bal. Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak verovert de bal door een tackle van achteren. Puljak haalt uit met een fantastische trap. Rašetina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
trapt de bal weg. Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Puljak is nu in balbezit. Puljak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:3

13e minuut.
Rašetić rent richting de bal. Crnko is nu in balbezit. Rašetić maakt een afschuwelijke overtreding. Rašetić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bajorski met een sublieme pass. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartol. Bartol krijgt een gele kaart. Gligić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gligić kan niet meer verder spelen. Albański komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bajorski kopt de bal weg. Puljak is nu in balbezit. Puljak speelt de bal door. Estorninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estorninho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pregršt verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Puljak de bal. Puljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:4

23e minuut.
Gaberšić passt de bal in één keer door. Puljak heeft problemen om de bal te vangen. Puljak passt de bal met de wreef. Estorninho is nu in balbezit. Estorninho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:5

28e minuut.
Kesić speelt de bal door. Glavočić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić geeft een hoge lob. Puljak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pregršt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bajorski de bal onder controle te krijgen. Gaberšić met een sublieme pass. Puljak rent richting de bal. Puljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić passt de bal in één keer door. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:6

34e minuut.
Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić speelt de bal door. Estorninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:7

36e minuut.
Sladojević geeft een lange en hoge pass. Estorninho is nu in balbezit. Estorninho met een sublieme pass. Klungelig pakt Puljak de bal. Puljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:8

37e minuut.
Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić passt de bal in één keer door. Bajorski speelt de bal door. Albański is nu in balbezit. Albański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bartol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grčić met de inworp. Gaberšić geeft een hoge lob. Estorninho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pregršt passt de bal met de wreef. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski geeft een lange en hoge pass. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:9

42e minuut.
Jerkušić geeft een lange en hoge pass. Bajorski kopt de bal weg. Puljak is nu in balbezit. Puljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:10

43e minuut.
Albański speelt de bal door. Bajorski rent richting de bal. Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Estorninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estorninho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:11

45e minuut.
Bajorski passt de bal met de wreef. Davidović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosanac. Bosanac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Opuzen 79%, Anaheim Mighty Ducks 21%.
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:11

50e minuut.
Inworp. Bajorski met een snelle inworp. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić geeft een hoge lob. Puljak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rašetina neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaberšić geeft een hoge lob. Estorninho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rašetina speelt de bal door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski geeft een hoge lob. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:12

60e minuut.
Rašetina probeert naar een medespeler te passen. Bajorski kopt de bal weg. Estorninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak is nu in balbezit. Puljak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rašetina trapt de bal weg. Bajorski kopt de bal weg. Puljak rent richting de bal. Puljak schiet op doel. Rašetina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:13

65e minuut.
Albański speelt de bal door. Daar is Puljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puljak schiet op doel. Bartol probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:14

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić geeft een hoge lob. Albański kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Bajorski geeft de bal voor. Puljak is nu in balbezit. Estorninho is nu in balbezit. Estorninho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:15

74e minuut.
is nu in balbezit. Albański onderschept slim de pass. Albański geeft de bal voor. Estorninho is nu in balbezit. Estorninho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. met een harde bal richting middenveld. Gaberšić met een sublieme pass. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:16

86e minuut.
Jus rent richting de bal. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski passt de bal met de wreef. Albański is nu in balbezit. Albański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:17

87e minuut.
Jus rent richting de bal. Puljak onderschept slim de pass. Estorninho rent richting de bal. Estorninho draait met de bal, schiet en ... Rašetina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Opuzen 89%, Anaheim Mighty Ducks 11%.
Sloga Opuzen - Anaheim Mighty Ducks 0:18