Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Stenjevec Garinjosi
352 Tactiek Jazo kvale
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Drakić rent richting de bal. Drakić passt de bal met de wreef. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Cizarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Larma geeft de bal voor. Daar is Drakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilan met een sublieme pass. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Cizarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Micskó probeert naar een medespeler te passen. Bilan rent richting de bal. Bilan passt de bal zonder na te denken. Galikowski rent richting de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Cizarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilan is nu in balbezit. Bilan draait met de bal, schiet en ... Paal! Pigeon geeft de bal voor. Bilan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micskó speelt de bal door. Bilan rent richting de bal. Bilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:2

17e minuut.
Pigeon met een snelle inworp. Micskó met een sublieme pass. Pigeon geeft een lange en hoge pass. Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:3

18e minuut.
Drakić rent richting de bal. Drakić passt de bal zonder na te denken. Pigeon met een sublieme pass. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cizarić trapt de bal weg. Larma kopt de bal weg. Krunić probeert de bal aan de voet te houden. Bilan rent richting de bal. Bilan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cizarić met een harde bal richting middenveld. Larma kopt de bal weg. Bilan is nu in balbezit. Bilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:4

23e minuut.
Trol kopt de bal weg. Kraljić probeert de bal met de borst te controleren. Micskó geeft een lange en hoge pass. Bilan springt en kopt de bal. Cizarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:5

24e minuut.
Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan schiet op doel. Cizarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:6

25e minuut.
Cukrov met een sublieme pass. Jušta rent richting de bal. Drakić is nu in balbezit. Galikowski onderschept slim de pass. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Čorak geeft een hoge lob. Galikowski kopt de bal weg. Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan haalt uit met een fantastische trap. Cizarić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Galikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:7

34e minuut.
Bilan rent richting de bal. Kobaš onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pigeon neemt de hoekschop. Bilan krijgt zijn hoofd ertegen. Cizarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:8

45e minuut.
Kudelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Larma verovert de bal door een tackle van achteren. Larma passt de bal in één keer door. Bilan rent richting de bal. Bilan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Stenjevec 76%, Garinjosi 24%.
NK Stenjevec - Garinjosi 0:8

46e minuut.
Šurk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigeon geeft een hoge lob. Bilan is nu in balbezit. Bilan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Larma passt de bal met de wreef. Bilan is nu in balbezit. Bilan probeert naar een medespeler te passen. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski schiet op doel. Cizarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jušta de bal. Bilan rent richting de bal. Bilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:9

51e minuut.
Pigeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micskó is nu in balbezit. Micskó geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Pigeon passt de bal zonder na te denken. Micskó met een sublieme pass. Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:10

54e minuut.
Galikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galikowski speelt de bal door. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Pigeon rent richting de bal. Pigeon passt de bal in één keer door. Cizarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:11

57e minuut.
Cizarić met een harde bal richting middenveld. Micskó kopt de bal weg. Bilan rent richting de bal. Galikowski rent richting de bal. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić maakt een afschuwelijke overtreding. Micskó raakt geblesseerd tijdens het duel. Micskó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bilan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:12

60e minuut.
Cukrov heeft problemen om de bal te vangen. Bilan verovert de bal door een tackle van achteren. Kudelić is nu in balbezit. Bilan onderschept slim de pass. Bilan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cizarić trapt de bal weg. Micskó kopt de bal weg. Bilan is nu in balbezit. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:13

63e minuut.
Cukrov passt de bal in één keer door. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galikowski schiet op doel. Kobaš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cizarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kraljić is nu in balbezit. Micskó verovert de bal door een tackle van achteren. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cizarić met een harde bal richting middenveld. Micskó kopt de bal weg. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Cizarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:14

68e minuut.
Larma kopt de bal weg. Pigeon rent richting de bal. Pigeon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bilan de bal. Bilan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kudelić probeert de bal aan de voet te houden. Pigeon verovert de bal door een tackle van achteren. Pigeon met een sublieme pass. Klungelig pakt Bilan de bal. Bilan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Galikowski de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bilan is nu in balbezit. Bilan passt de bal in één keer door. Galikowski rent richting de bal. Galikowski schiet op doel. Cizarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:15

79e minuut.
Bilan passt de bal zonder na te denken. Kudelić is nu in balbezit. Kudelić passt de bal zonder na te denken. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski schiet op doel. Cizarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Micskó onderschept slim de pass. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Larma met een sublieme pass. Galikowski heeft problemen om de bal te vangen. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Cizarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan passt de bal met de wreef. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski schiet op doel. Cizarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:16

88e minuut.
Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudelić. Bilan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Larma met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galikowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:17

90e minuut.
Micskó probeert naar een medespeler te passen. Bilan heeft problemen om de bal te vangen. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Cizarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Garinjosi 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Stenjevec 80%, Garinjosi 20%.
NK Stenjevec - Garinjosi 0:18