Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banovina NK Doljansk
Normal Tactiek 1414
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mrla verovert de bal door een tackle van achteren. Manev kan de bal niet met de borst controleren. Manev geeft een lange en hoge pass. Faty heeft problemen om de bal te vangen. Faty draait met de bal, schiet en ... Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Mrla geeft een hoge lob. Inworp. Manev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:1

4e minuut.
Deranja passt de bal in één keer door. Morles speelt de bal door. Wierzbicki geeft een lange en hoge pass. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tambur geeft een lange en hoge pass. Manev probeert de bal met de borst te controleren. Manev geeft een hoge lob. Faty maakt een snoekduik en kopt de bal. Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan schiet op doel. Grozdanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:2

7e minuut.
Palestrina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki speelt de bal door. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Grozdanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mrla geeft de bal voor. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke passt de bal in één keer door. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şeitan rent richting de bal. Şeitan geeft de bal voor. Tambur heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:3

16e minuut.
Korwin-Mikke met een sublieme pass. Wierzbicki met een sublieme pass. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty draait met de bal, schiet en ... Grozdanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mrla de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:4

18e minuut.
Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev verovert de bal door een tackle van achteren. Manev geeft de bal voor. Şeitan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hrman geeft de bal voor. Škibola kopt de bal weg. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:5

21e minuut.
Mrla geeft de bal voor. Korwin-Mikke kopt de bal weg. Daar is Zećo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Manev met de inworp. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Şeitan rent richting de bal. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev geeft een hoge lob. Faty heeft problemen om de bal te vangen. Faty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Zećo de bal. Şeitan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zećo. Zećo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Deranja probeert naar een medespeler te passen. Şeitan rent richting de bal. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:6

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manev zal de hoekschop nemen. Deranja kopt de bal weg. Klungelig pakt Şeitan de bal. Şeitan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vukolić heeft problemen om de bal te vangen. Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. Vukolić probeert de bal aan de voet te houden. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:7

43e minuut.
Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Manev rent richting de bal. Manev geeft een lange en hoge pass. Faty krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Škibola is nu in balbezit. Manev verovert de bal door een tackle van achteren. Manev probeert naar een medespeler te passen. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banovina 87%, NK Doljansk 13%.
Banovina - NK Doljansk 0:8

47e minuut.
Faty is nu in balbezit. Tambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty verovert de bal door een tackle van achteren. Faty haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Wierzbicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şeitan de bal. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:9

52e minuut.
Wierzbicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzbicki geeft een lange en hoge pass. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:10

53e minuut.
Şeitan passt de bal in één keer door. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbicki speelt de bal door. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Deranja probeert naar een medespeler te passen. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbicki geeft een hoge lob. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hrman onderschept slim de pass. Hrman probeert naar een medespeler te passen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:11

58e minuut.
Vukolić met een sublieme pass. Brstina bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty verovert de bal door een tackle van achteren. Faty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Faty passt de bal met de wreef. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan passt de bal in één keer door. Faty rent richting de bal. Faty haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faty rent richting de bal. Faty haalt uit met een fantastische trap. Paal! Manev is nu in balbezit. Manev geeft een lange en hoge pass. Faty is nu in balbezit. Faty geeft de bal voor. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Grozdanić probeert naar een medespeler te passen. Wierzbicki controleert de bal met de borst. Wierzbicki passt de bal in één keer door. Faty heeft problemen om de bal te vangen. Faty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan passt de bal in één keer door. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:12

65e minuut.
Daar is Mrla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vukolić de bal onder controle te krijgen. Şeitan rent richting de bal. Şeitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:13

69e minuut.
Deranja kopt de bal weg. Manev is nu in balbezit. Manev passt de bal met de wreef. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manev probeert naar een medespeler te passen. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:14

70e minuut.
Brstina passt de bal in één keer door. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev passt de bal in één keer door. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Şeitan de bal onder controle te krijgen. Manev rent richting de bal. Manev passt de bal met de wreef. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke geeft de bal voor. Daar is Mrla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Brstina met een sublieme pass. Manev probeert naar een medespeler te passen. Şeitan rent richting de bal. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Mrla probeert de bal aan de voet te houden. Grozdanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Deranja probeert naar een medespeler te passen. Tambur heeft problemen om de bal te vangen. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Grozdanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Deranja is nu in balbezit. Deranja passt de bal in één keer door. Zećo heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Škibola heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan is nu in balbezit. Deranja is nu in balbezit. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wierzbicki met een sublieme pass. Faty rent richting de bal. Klungelig pakt Faty de bal. Faty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Grozdanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:15

90e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Şeitan met een sublieme pass. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Grozdanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banovina - NK Doljansk 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banovina 81%, NK Doljansk 19%.
Banovina - NK Doljansk 0:16