Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split 1234 Ekseri Grbavi
Normal Tactiek 14-2-4-3-1-2
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 57.9
average Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Strujic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Lubura rent richting de bal. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klungelig pakt Dragutinović de bal. Mijatov met een sublieme pass. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel. Galeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:1

4e minuut.
Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov speelt de bal door. Klungelig pakt Udiljak de bal. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Miletić met een harde bal richting middenveld. Strujic kopt de bal weg. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:2

6e minuut.
Joras is nu in balbezit. Saperlot onderschept slim de pass. Saperlot met een sublieme pass. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:3

10e minuut.
Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saperlot de bal. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:4

12e minuut.
Vukomanović rent richting de bal. Vukomanović geeft de bal voor. Udiljak rent richting de bal. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Galeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:5

14e minuut.
Udiljak rent richting de bal. Udiljak speelt de bal door. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:6

18e minuut.
Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaćal is nu in balbezit. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot schiet op doel. Galeb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:7

19e minuut.
Dragutinović passt de bal met de wreef. Bobovec probeert de bal aan de voet te houden. Rošić is nu in balbezit. Udiljak verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mijatov kopt de bal weg. Klungelig pakt Udiljak de bal. Udiljak passt de bal met de wreef. Daar is Saperlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saperlot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Inworp. Mijatov met de inworp. Drecun probeert naar een medespeler te passen. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot schiet op doel. Galeb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov speelt de bal door. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Galeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:8

26e minuut.
Lubura is nu in balbezit. Drecun verovert de bal door een tackle van achteren. Drecun met een sublieme pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Saperlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joras bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Galeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:9

28e minuut.
Krezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezić passt de bal zonder na te denken. Daar is Paškov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak schiet op doel. Galeb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:10

31e minuut.
Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov geeft de bal voor. Udiljak is nu in balbezit. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:11

31e minuut.
Drecun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Legčević de bal. Legčević geeft de bal voor. Udiljak rent richting de bal. Udiljak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:12

34e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Mijatov passt de bal met de wreef. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Galeb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Galeb trapt de bal weg. Rošić kopt de bal weg. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Strujic passt de bal met de wreef. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov passt de bal in één keer door. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov speelt de bal door. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. Miletić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galeb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Spaćal de bal. Mijatov geeft de bal voor. Miletić heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:13

40e minuut.
Drecun is nu in balbezit. Drecun passt de bal zonder na te denken. Udiljak rent richting de bal. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov haalt uit met een fantastische trap. Galeb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saperlot rent richting de bal. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Drecun passt de bal in één keer door. Saperlot rent richting de bal. Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot schiet op doel. Galeb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:14

42e minuut.
Krezić speelt de bal door. Klungelig pakt Dragutinović de bal. Lubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot onderschept slim de pass. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miletić met een harde bal richting middenveld. Strujic kopt de bal weg. Daar is Udiljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miletić trapt de bal weg van het doel. Mijatov met een sublieme pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Spaćal trapt de bal weg van het doel. Mijatov kopt de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 1234 85%, Ekseri Grbavi 15%.
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:14

46e minuut.
Vukomanović geeft een lange en hoge pass. Saperlot rent richting de bal. Saperlot passt de bal met de wreef. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Drecun kopt de bal weg. Saperlot rent richting de bal. Saperlot passt de bal zonder na te denken. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mijatov speelt de bal door. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot met een sublieme pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:15

55e minuut.
Drecun passt de bal zonder na te denken. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot passt de bal met de wreef. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:16

56e minuut.
Spaćal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaćal geeft een lange en hoge pass. Bobovec kopt de bal weg. Daar is Udiljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Strujic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijatov is nu in balbezit. Mijatov passt de bal zonder na te denken. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot geeft de bal voor. Galeb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drecun zal de hoekschop nemen. Galeb probeert naar een medespeler te passen. Drecun kopt de bal weg. Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strujic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobin probeert naar een medespeler te passen. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Drecun heeft problemen om de bal te vangen. Drecun geeft een hoge lob. Udiljak kopt de bal weg. Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Galeb met een harde bal richting middenveld. Mijatov met een sublieme pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel. Galeb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Galeb probeert naar een medespeler te passen. Sobin kopt de bal weg. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Drecun geeft een hoge lob. Saperlot kopt de bal weg. Daar is Mijatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Galeb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:17

70e minuut.
Strujic rent richting de bal. Strujic probeert naar een medespeler te passen. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Galeb probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:18

73e minuut.
Inworp. Mijatov met een snelle inworp. Drecun rent richting de bal. Drecun geeft een hoge lob. Saperlot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:19

78e minuut.
Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saperlot de bal. Saperlot passt de bal met de wreef. Daar is Udiljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:20

80e minuut.
Udiljak onderschept slim de pass. Udiljak passt de bal in één keer door. Mijatov speelt de bal door. Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:21

82e minuut.
Udiljak verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak probeert naar een medespeler te passen. Joras rent richting de bal. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bobovec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukomanović geeft een hoge lob. Mijatov kopt de bal weg. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Galeb trapt de bal weg van het doel. Drecun rent richting de bal. Drecun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Udiljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Spaćal met een harde bal richting middenveld. Strujic kopt de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. Galeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:22

88e minuut.
Lubura probeert naar een medespeler te passen. Žele rent richting de bal. Žele passt de bal zonder na te denken. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Strujic is nu in balbezit. Strujic passt de bal zonder na te denken. Udiljak probeert naar een medespeler te passen. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 1234 85%, Ekseri Grbavi 15%.
Hajduk Split 1234 - Ekseri Grbavi 0:22