Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klis nk simultanka
Normal Tactiek 53k1
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 60.5
zwak Schieten goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Vučenov probeert naar een medespeler te passen. Vukorep geeft een lange en hoge pass. Vošlajer heeft problemen om de bal te vangen. Brajković is nu in balbezit. Brajković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:1

6e minuut.
Podobnik geeft een hoge lob. Brajković kopt de bal weg. Komnen probeert naar een medespeler te passen. Brajković is nu in balbezit. Brajković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:2

8e minuut.
Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Komnen kopt de bal weg. Pelegrin controleert de bal met de borst. Pelegrin geeft de bal voor. Brajković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vukorep passt de bal in één keer door. Pavlaković is nu in balbezit. Pavlaković speelt de bal door. Brajković rent richting de bal. Brajković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:3

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tripalo niet meer kan verder spelen. Matak komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vošlajer geeft de bal voor. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Brajković rent richting de bal. Brajković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vukorep geeft een hoge lob. Pelegrin kopt de bal weg. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:4

17e minuut.
Komnen passt de bal met de wreef. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin passt de bal zonder na te denken. Brajković is nu in balbezit. Brajković draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Matak trapt de bal weg van het doel. Jelin heeft problemen om de bal te vangen. Komnen speelt de bal door. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ivanušec kan de bal niet met de borst controleren. Tavčar is nu in balbezit. Pavlaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlaković krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Hrvatin de bal. Hrvatin geeft een hoge lob. Pelegrin met een sublieme pass. Brajković heeft problemen om de bal te vangen. Brajković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:5

30e minuut.
Komnen speelt de bal door. Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin geeft een hoge lob. Brajković is nu in balbezit. Brajković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:6

36e minuut.
Inworp. Komnen met de inworp. Pelegrin geeft een hoge lob. Brajković krijgt zijn hoofd ertegen. Matak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:7

38e minuut.
Komnen met de inworp. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin geeft de bal voor. Brajković is nu in balbezit. Brajković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vošlajer speelt de bal door. Brajković is nu in balbezit. Brajković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:8

40e minuut.
Matak met een harde bal richting middenveld. Jelin controleert de bal met de borst. Komnen speelt de bal door. Daar is Brajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brajković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Štrmelj probeert de bal met de borst te controleren. Brajković is nu in balbezit. Brajković schiet op doel. Matak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klis 81%, nk simultanka 19%.
FC Klis - nk simultanka 0:8

46e minuut.
Pavlaković passt de bal zonder na te denken. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Brajković rent richting de bal. Brajković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:9

48e minuut.
Podobnik verovert de bal door een tackle van achteren. Podobnik speelt de bal door. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković schiet op doel. Matak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Pavlaković passt de bal zonder na te denken. Komnen speelt de bal door. Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin geeft een lange en hoge pass. Brajković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Podobnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavlaković kan de bal niet met de borst controleren. Jelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlaković rent richting de bal. Pavlaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pavlaković draait met de bal, schiet en ... Štrmelj kopt de bal weg. Jelin heeft problemen om de bal te vangen. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:10

59e minuut.
Brajković passt de bal zonder na te denken. Komnen rent richting de bal. Komnen passt de bal in één keer door. Brajković rent richting de bal. Brajković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kudrić speelt de bal door. Komnen speelt de bal door. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:11

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Tavčar de bal onder controle te krijgen. Krokut is nu in balbezit. Pavlaković rent richting de bal. Pavlaković draait met de bal, schiet en ... Matak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:12

65e minuut.
Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Jelin de bal. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Podobnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobnik met een sublieme pass. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković haalt uit met een fantastische trap. Matak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:13

69e minuut.
Komnen passt de bal in één keer door. Pavlaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlaković met een sublieme pass. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković haalt uit met een fantastische trap. Matak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:14

72e minuut.
Komnen met een sublieme pass. Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrin passt de bal in één keer door. Daar is Brajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brajković schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vošlajer met een harde bal richting middenveld. Komnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komnen geeft een hoge lob. Daar is Vošlajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jelin rent richting de bal. Pavlaković onderschept slim de pass. Pavlaković probeert naar een medespeler te passen. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz geeft een hoge lob. Vošlajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković verovert de bal door een tackle van achteren. Brajković haalt uit met een fantastische trap. Matak bokst de bal weg. Brajković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:15

81e minuut.
Jelin is nu in balbezit. Pavlaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlaković probeert naar een medespeler te passen. Brajković is nu in balbezit. Brajković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:16

84e minuut.
Komnen geeft de bal voor. Daar is Vošlajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković haalt uit met een fantastische trap. Matak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klis - nk simultanka 0:17

85e minuut.
Vošlajer passt de bal in één keer door. Ivanušec geeft een hoge lob. Vošlajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajković onderschept slim de pass. Brajković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Podobnik met een sublieme pass. Pavlaković probeert naar een medespeler te passen. Jelin heeft problemen om de bal te vangen. Brajković is nu in balbezit. Brajković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pelegrin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Komnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komnen passt de bal met de wreef. Pavlaković is nu in balbezit. Pavlaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin passt de bal in één keer door. Komnen rent richting de bal. Komnen geeft de bal voor. Brajković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klis 89%, nk simultanka 11%.
FC Klis - nk simultanka 0:17