Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orijent Omladinac G. Psarjevo team
Normal Tactiek 4_2_4_novo
43% Balbezit 57%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Mesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesnić passt de bal in één keer door. Crvarić rent richting de bal. Crvarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:1

8e minuut.
Daar is Pogorelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogorelić speelt de bal door. Savarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Potkonjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:2

14e minuut.
Mesnić rent richting de bal. Mesnić geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel. Potkonjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:3

14e minuut.
Kirkov speelt de bal door. Klungelig pakt Tušek de bal. Pogorelić is nu in balbezit. Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kožičić-Benja is nu in balbezit. Vabušek rent richting de bal. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek draait met de bal, schiet en ... Potkonjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ramšak geeft een lange en hoge pass. Muller kopt de bal weg. Balašković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kožičić-Benja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:4

23e minuut.
Mesnić verovert de bal door een tackle van achteren. Mesnić speelt de bal door. Crvarić is nu in balbezit. Crvarić haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:5

24e minuut.
Vabušek rent richting de bal. Vabušek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muller de bal. Crvarić rent richting de bal. Crvarić schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Šimičev met een sublieme pass. Ramšak rent richting de bal. Ramšak passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:6

28e minuut.
Steindl onderschept slim de pass. Steindl geeft een hoge lob. Vabušek kopt de bal weg. Daar is Kožičić-Benja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:7

30e minuut.
Mesnić heeft problemen om de bal te vangen. Savarin rent richting de bal. Mesnić verovert de bal door een tackle van achteren. Mesnić geeft de bal voor. Kožičić-Benja springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Potkonjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mesnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak passt de bal zonder na te denken. Balašković is nu in balbezit. Balašković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bukša onderschept slim de pass. Bukša geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muller de bal. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Balašković verovert de bal door een tackle van achteren. Balašković met een sublieme pass. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Potkonjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:8

42e minuut.
Huško verovert de bal door een tackle van achteren. Steindl verovert de bal door een tackle van achteren. Steindl geeft een hoge lob. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Potkonjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Šimičev geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mesnić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:9

45e minuut.
Mesnić met de inworp. Šimičev rent richting de bal. Crvarić onderschept slim de pass. Crvarić draait met de bal, schiet en ... Kožičić-Benja springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orijent Omladinac 92%, G. Psarjevo team 8%.
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:9

46e minuut.
Bukša is nu in balbezit. Bukša passt de bal met de wreef. Balašković is nu in balbezit. Balašković geeft een hoge lob. Vabušek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:10

47e minuut.
Kirkov passt de bal in één keer door. Pogorelić rent richting de bal. Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja schiet op doel. Potkonjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:11

49e minuut.
Bukša is nu in balbezit. Bukša geeft een hoge lob. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:12

54e minuut.
Mesnić kopt de bal weg. Pogorelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak begaat een overtreding. Ramšak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vedrić heeft problemen om de bal te vangen. Vedrić passt de bal in één keer door. Ramšak met een sublieme pass. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:13

59e minuut.
Mesnić met een snelle inworp. Cvetković rent richting de bal. Cvetković geeft een hoge lob. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mesnić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kožičić-Benja krijgt zijn hoofd ertegen. Potkonjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:14

61e minuut.
Mesnić is nu in balbezit. Mesnić geeft de bal voor. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Vabušek heeft problemen om de bal te vangen. Vabušek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:15

64e minuut.
Mesnić geeft een hoge lob. Šimičev probeert de bal aan de voet te houden. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:16

64e minuut.
Huško is nu in balbezit. Huško passt de bal zonder na te denken. Daar is Šimičev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Potkonjak met een harde bal richting middenveld. Inworp. Balašković met de inworp. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ramšak met een sublieme pass. Tušek rent richting de bal. Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Potkonjak trapt de bal weg van het doel. Steindl kopt de bal weg. Tušek is nu in balbezit. Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mesnić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tušek de bal. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:17

73e minuut.
Mesnić geeft een hoge lob. Inworp. Balašković met de inworp. Ramšak rent richting de bal. Ramšak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Balašković is nu in balbezit. Balašković passt de bal in één keer door. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:18

76e minuut.
Vabušek is nu in balbezit. Vabušek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muller de bal onder controle te krijgen. Mesnić geeft een hoge lob. Vabušek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mesnić geeft een hoge lob. Tušek heeft problemen om de bal te vangen. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Potkonjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:19

83e minuut.
Ramšak rent richting de bal. Pogorelić rent richting de bal. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:20

86e minuut.
Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek speelt de bal door. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel. Potkonjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ramšak is nu in balbezit. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja schiet op doel. Potkonjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:21

88e minuut.
Kajtaz rent richting de bal. Balašković verovert de bal door een tackle van achteren. Balašković passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pogorelić verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorelić met een sublieme pass. Mesnić probeert naar een medespeler te passen. Vabušek is nu in balbezit. Vabušek schiet op doel. Potkonjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orijent Omladinac 91%, G. Psarjevo team 9%.
Orijent Omladinac - G. Psarjevo team 0:21