Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Specijalci Karlovac BAYERN 025
Normal Tactiek 2L84D8
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Tešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:1

2e minuut.
Cahuayo probeert naar een medespeler te passen. Pijić is nu in balbezit. Pijić geeft een hoge lob. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pijić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vishnevskij springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Milevoj de bal. Milevoj passt de bal zonder na te denken. Stupić rent richting de bal. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Diklan passt de bal zonder na te denken. Ozelami rent richting de bal. Ozelami passt de bal in één keer door. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Brčić onderschept slim de pass. Brčić geeft de bal voor. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel. Drinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:3

13e minuut.
Brčić probeert naar een medespeler te passen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami passt de bal zonder na te denken. Daar is Vishnevskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:4

14e minuut.
Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft een hoge lob. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Drinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:5

16e minuut.
Brčić passt de bal zonder na te denken. Diklan is nu in balbezit. Diklan geeft een hoge lob. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami passt de bal in één keer door. Drinčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:6

19e minuut.
Repac heeft problemen om de bal te vangen. Repac met een sublieme pass. Pijić met een sublieme pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:7

22e minuut.
Pijić onderschept slim de pass. Pijić geeft een hoge lob. Vishnevskij kopt de bal weg. Daar is Ozelami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Supcic heeft problemen om de bal te vangen. Supcic speelt de bal door. Diklan probeert naar een medespeler te passen. Ozelami rent richting de bal. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Diklan speelt de bal door. Pijić rent richting de bal. Pijić geeft een lange en hoge pass. Ozelami rent richting de bal. Ozelami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:8

31e minuut.
Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos met een sublieme pass. Pijić rent richting de bal. Pijić geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij springt en kopt de bal. Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:9

34e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Tešević rent richting de bal. Ozelami verovert de bal door een tackle van achteren. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:10

35e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Pijić is nu in balbezit. Pijić probeert naar een medespeler te passen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:11

37e minuut.
Pijić is nu in balbezit. Pijić passt de bal met de wreef. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Drinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:12

39e minuut.
Diklan bereikt de bal nog maar net als eerste. Diklan passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Drinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:13

43e minuut.
Klungelig pakt Grgas de bal. Diklan rent richting de bal. Diklan speelt de bal door. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Karlovac 71%, BAYERN 025 29%.
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:14

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozelami geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:15

50e minuut.
Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tešević de bal onder controle te krijgen. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:16

53e minuut.
Grgas rent richting de bal. Diklan verovert de bal door een tackle van achteren. Diklan probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Stupić de bal. Ozelami rent richting de bal. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić begaat een overtreding. Ozelami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Supcic met een snel genomen vrije trap. Vishnevskij springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:17

57e minuut.
Diklan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vishnevskij de bal. Vishnevskij passt de bal met de wreef. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Supcic met een sublieme pass. Brčić probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brčić met een sublieme pass. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Stupić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:18

61e minuut.
Klungelig pakt Milevoj de bal. Diklan verovert de bal door een tackle van achteren. Diklan speelt de bal door. Ozelami rent richting de bal. Ozelami speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Brčić probeert naar een medespeler te passen. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekereš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami verovert de bal door een tackle van achteren. Ozelami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:19

69e minuut.
Drinčić trapt de bal weg. Repac kopt de bal weg. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Drinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:20

74e minuut.
Brčić speelt de bal door. Daar is Diklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diklan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ozelami de bal. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:21

75e minuut.
Milevoj met een sublieme pass. Trninić is nu in balbezit. Ozelami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozelami krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Grgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijić onderschept slim de pass. Pijić passt de bal met de wreef. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Drinčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sekereš probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Sekereš probeert de bal aan de voet te houden. Drinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:22

79e minuut.
Brčić onderschept slim de pass. Brčić speelt de bal door. Daar is Ozelami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vishnevskij is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:23

80e minuut.
Purić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rackov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vishnevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Ozelami heeft problemen om de bal te vangen. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Stupić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Repac probeert naar een medespeler te passen. Cahuayo speelt de bal door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel. Sekereš probeert de bal aan de voet te houden. Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pijić neemt de hoekschop. Drinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ozelami springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:24

83e minuut.
Diklan probeert naar een medespeler te passen. Špika rent richting de bal. Met opzet legt Pijić zijn tegenspeler op de grond. Pijić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Diklan bereikt de bal nog maar net als eerste. Diklan passt de bal zonder na te denken. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Drinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:25

90e minuut.
Grgas heeft problemen om de bal te vangen. Diklan probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij is nu in balbezit. Ozelami rent richting de bal. Ozelami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Karlovac 86%, BAYERN 025 14%.
Specijalci Karlovac - BAYERN 025 0:25