Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lost Boys NK Hrvati Katolici
Normal Tactiek JAKA
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Podgornik kopt de bal weg. Zejnati is nu in balbezit. Zejnati geeft een lange en hoge pass. Jelinek rent richting de bal. Jelinek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol geeft een hoge lob. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek schiet op doel. Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:1

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Jelinek de bal onder controle te krijgen. Vesnić is nu in balbezit. Ropoša onderschept slim de pass. Ropoša geeft de bal voor. Jelinek krijgt zijn hoofd ertegen. Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Valerjev onderschept slim de pass. Valerjev geeft een lange en hoge pass. Podgornik heeft problemen om de bal te vangen. Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Escobar speelt de bal door. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša met een sublieme pass. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gvardiol heeft problemen om de bal te vangen. Podgornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol onderschept slim de pass. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek schiet op doel. Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek met een sublieme pass. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol draait met de bal, schiet en ... Horvatinović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:2

24e minuut.
Doeltrap. Horvatinović trapt de bal weg van het doel. Ropoša kopt de bal weg. Zejnati is nu in balbezit. Zejnati geeft een hoge lob. Horvatinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:3

27e minuut.
Ropoša passt de bal zonder na te denken. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:4

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ropoša met een snelle inworp. Zejnati probeert naar een medespeler te passen. Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zejnati kopt de bal weg. Klungelig pakt Gvardiol de bal. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek schiet op doel. Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:5

43e minuut.
Doeltrap. Horvatinović met een harde bal richting middenveld. Zejnati speelt de bal door. Klungelig pakt Jelinek de bal. Jelinek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 82%, NK Hrvati Katolici 18%.
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:5

47e minuut.
Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol passt de bal in één keer door. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek schiet op doel. Horvatinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:6

48e minuut.
Jelinek rent richting de bal. Ropoša rent richting de bal. Jelinek rent richting de bal. Ropoša geeft een lange en hoge pass. Zaklan heeft problemen om de bal te vangen. Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Valerjev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerjev passt de bal zonder na te denken. Zaklan heeft problemen om de bal te vangen. Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jelinek heeft problemen om de bal te vangen. Jelinek passt de bal met de wreef. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol geeft een lange en hoge pass. Jelinek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Escobar speelt de bal door. Ropoša met een sublieme pass. Zejnati rent richting de bal. Zejnati geeft een hoge lob. Gvardiol maakt een snoekduik en kopt de bal. Horvatinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Horvatinović met een harde bal richting middenveld. Zejnati kopt de bal weg. Klungelig pakt Jelinek de bal. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol schiet op doel. Paal! Horvatinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:7

56e minuut.
Kurtin heeft problemen om de bal te vangen. Kurtin passt de bal met de wreef. Vesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Horvatinović met een harde bal richting middenveld. Zejnati kopt de bal weg. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:8

63e minuut.
Gvardiol kopt de bal weg. Daar is Jelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Valerjev is nu in balbezit. Valerjev geeft de bal voor. Klungelig pakt Gvardiol de bal. Zaklan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zejnati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zejnati passt de bal met de wreef. Gvardiol is nu in balbezit. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek draait met de bal, schiet en ... Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:9

73e minuut.
Zejnati speelt de bal door. Jelinek rent richting de bal. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Jelinek kopt de bal weg. Daar is Zaklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol draait met de bal, schiet en ... Horvatinović bokst de bal weg. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:10

81e minuut.
Vukomanović passt de bal met de wreef. Valerjev rent richting de bal. Valerjev passt de bal met de wreef. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Podgornik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ropoša met een snelle inworp. Zejnati geeft een hoge lob. Jelinek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Valerjev met de inworp. Zejnati is nu in balbezit. Zejnati passt de bal zonder na te denken. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek schiet op doel. Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kralj probeert de bal aan de voet te houden. Zejnati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zejnati probeert naar een medespeler te passen. Jelinek rent richting de bal. Jelinek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Horvatinović trapt de bal weg van het doel. Zejnati probeert de bal met de borst te controleren. Zejnati speelt de bal door. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 84%, NK Hrvati Katolici 16%.
Lost Boys - NK Hrvati Katolici 0:11