Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZG80 prodajem piliće
Normal Tactiek nebojansko janje
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 75
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 63
weak Schieten brilliant
weak Passen outstanding
poor Verdedigen good


2e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Özçelik is nu in balbezit. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:1

5e minuut.
Skejić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jazbec geeft een hoge lob. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:2

6e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Özçelik springt en kopt de bal. Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kopuz kopt de bal weg. Ljubanović geeft een hoge lob. Šimunović heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzanović rent richting de bal. Burzanović schiet op doel. Stažnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Skejić de bal. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Skejić kopt de bal weg. Ljubanović probeert naar een medespeler te passen. Stievenard geeft een lange en hoge pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:3

11e minuut.
Cvek probeert naar een medespeler te passen. Vrankulj heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Skejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:4

13e minuut.
Šimunović is nu in balbezit. Šimunović geeft een hoge lob. Kopuz rent richting de bal. Kopuz geeft de bal voor. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen. Stažnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:5

14e minuut.
Burzanović rent richting de bal. Kopuz rent richting de bal. Kopuz geeft een hoge lob. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:6

15e minuut.
Burzanović is nu in balbezit. Burzanović passt de bal met de wreef. Kopuz rent richting de bal. Kopuz geeft een hoge lob. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen. Stažnik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Stažnik speelt de bal door. Kopuz geeft een hoge lob. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vuksanović rent richting de bal. Ljubanović onderschept slim de pass. Ljubanović geeft een hoge lob. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal in één keer door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Stažnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:7

20e minuut.
Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Burzanović rent richting de bal. Burzanović geeft een lange en hoge pass. Stažnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:8

22e minuut.
Palikuća speelt de bal door. Klungelig pakt Šimunović de bal. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Stažnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:9

23e minuut.
Jurili speelt de bal door. Ljubanović is nu in balbezit. Ljubanović met een sublieme pass. Kopuz geeft de bal voor. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen. Stažnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal in één keer door. Ljubanović speelt de bal door. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Özçelik kan de bal niet met de borst controleren. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Skejić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ljubanović is nu in balbezit. Ljubanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ljubanović kopt de bal weg. Jazbec speelt de bal door. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:10

33e minuut.
Inworp. Kopuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jazbec speelt de bal door. Klungelig pakt Burzanović de bal. Burzanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Šimunović de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopuz zal de hoekschop nemen. Burzanović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Stažnik probeert naar een medespeler te passen. Jazbec geeft een hoge lob. Skejić heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:11

36e minuut.
Ljubanović speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal in één keer door. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. Stažnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:12

39e minuut.
Leśniarek geeft een lange en hoge pass. Cvek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burzanović is nu in balbezit. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzanović rent richting de bal. Burzanović schiet op doel. Stažnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Skejić probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ljubanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Stažnik probeert naar een medespeler te passen. Kopuz kopt de bal weg. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Ljubanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik geeft de bal voor. Burzanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Stažnik trapt de bal weg van het doel. Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopuz zal de hoekschop nemen. Burzanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZG80 88%, prodajem piliće 12%.
ZG80 - prodajem piliće 0:12

52e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Kopuz geeft een hoge lob. Özçelik kopt de bal weg. Burzanović rent richting de bal. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Özçelik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skejić de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ljubanović neemt de hoekschop. Özçelik kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:13

58e minuut.
Bajrić met de inworp. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović geeft een hoge lob. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Kopuz met een snelle inworp. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Ljubanović geeft de bal voor. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Stievenard verovert de bal door een tackle van achteren. Stievenard probeert naar een medespeler te passen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Özçelik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Kopuz met een snelle inworp. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft de bal voor. Özçelik springt en kopt de bal. Stažnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:14

62e minuut.
Burzanović rent richting de bal. Özçelik is nu in balbezit. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:15

64e minuut.
Ljubanović met een sublieme pass. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović passt de bal zonder na te denken. Kopuz geeft de bal voor. Özçelik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Stievenard met een snelle inworp. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:16

67e minuut.
Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Jazbec rent richting de bal. Jazbec passt de bal in één keer door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stažnik met een harde bal richting middenveld. Ljubanović speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Stažnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:17

69e minuut.
Kopuz speelt de bal door. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft de bal voor. Jazbec geeft de bal voor. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Burzanović is nu in balbezit. Burzanović passt de bal zonder na te denken. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skejić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:18

73e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een hoge lob. Cvek probeert de bal aan de voet te houden. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:19

74e minuut.
Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Palikuća rent richting de bal. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:20

76e minuut.
Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Burzanović met een sublieme pass. Jurili rent richting de bal. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ... Stažnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:21

78e minuut.
Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik rent richting de bal. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:22

79e minuut.
Ljubanović passt de bal met de wreef. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kopuz geeft een lange en hoge pass. Skejić kopt de bal weg. Ljubanović met een sublieme pass. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:23

81e minuut.
Cvek speelt de bal door. Vrankulj heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopuz zal de hoekschop nemen. Šimunović kopt de bal weg. Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Özçelik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft een hoge lob. Daar is Skejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik speelt de bal door. Kostrec is nu in balbezit. Burzanović onderschept slim de pass. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stažnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skejić kopt de bal weg. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Šimunović heeft problemen om de bal te vangen. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZG80 - prodajem piliće 0:24

89e minuut.
Jazbec passt de bal met de wreef. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz passt de bal in één keer door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Stažnik bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ljubanović zal de hoekschop nemen. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZG80 86%, prodajem piliće 14%.
ZG80 - prodajem piliće 0:24