Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaks Slatina Dany
Normal Tactiek lkl
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Copić is nu in balbezit. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa speelt de bal door. Vraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fakac kopt de bal weg. Daar is Gračan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraz draait met de bal, schiet en ... Bradaš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:1

14e minuut.
Fakac met een snelle inworp. Bulić speelt de bal door. Sasimas speelt de bal door. Ocypa rent richting de bal. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Bradaš trapt de bal weg van het doel. Puričević kopt de bal weg. Ocypa controleert de bal met de borst. Ocypa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:2

28e minuut.
Inworp. Fakac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puričević rent richting de bal. Puričević geeft een lange en hoge pass. Ocypa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ocypa geeft een hoge lob. Fakac is nu in balbezit. Fakac passt de bal in één keer door. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:3

35e minuut.
Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miško bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasimas onderschept slim de pass. Sasimas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Renovica de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:4

36e minuut.
Vukasović heeft problemen om de bal te vangen. Vukasović passt de bal met de wreef. Miško bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Zuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa draait met de bal, schiet en ... Bradaš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:5

39e minuut.
Fakac geeft een lange en hoge pass. Sasimas is nu in balbezit. Sasimas probeert naar een medespeler te passen. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Copić met een sublieme pass. Klungelig pakt Sasimas de bal. Sasimas speelt de bal door. Ocypa rent richting de bal. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Puričević is nu in balbezit. Puričević passt de bal zonder na te denken. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miško heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fakac neemt de hoekschop. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bradaš trapt de bal weg van het doel. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević geeft een lange en hoge pass. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Bradaš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaks Slatina 78%, Dany 22%.
Ajaks Slatina - Dany 0:5

46e minuut.
Ocypa passt de bal zonder na te denken. Sasimas rent richting de bal. Sasimas speelt de bal door. Ocypa rent richting de bal. Ocypa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fakac met de inworp. Puričević probeert naar een medespeler te passen. Mendes is nu in balbezit. Mendes met een sublieme pass. Vlašić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sasimas probeert naar een medespeler te passen. Ocypa heeft problemen om de bal te vangen. Ocypa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vraz de bal. Vraz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Bradaš trapt de bal weg. Puričević kopt de bal weg. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fakac met de inworp. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević geeft de bal voor. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gučić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallas rent richting de bal. Toskić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mendes met een snel genomen vrije trap. Vraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraz controleert de bal met de borst. Vraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fakac rent richting de bal. Bulić rent richting de bal. Bulić passt de bal met de wreef. Vraz is nu in balbezit. Vraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sasimas verovert de bal door een tackle van achteren. Sasimas geeft de bal voor. Zuko heeft problemen om de bal te vangen. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:6

75e minuut.
Gučić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gallas neemt vlug de vrije trap. Vraz kopt de bal weg. Ocypa rent richting de bal. Ocypa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - Dany 0:7

80e minuut.
Kočevar verovert de bal door een tackle van achteren. Sasimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasimas geeft een hoge lob. Vraz heeft problemen om de bal te vangen. Vraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaks Slatina 79%, Dany 21%.
Ajaks Slatina - Dany 0:7