Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jazavci Garešnica TIGROVI
Normal Tactiek 3232-2023
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 58.4
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Mrva rent richting de bal. Pacocha onderschept slim de pass. Pacocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Murat de bal. Murat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Pacocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacocha geeft de bal voor. Nedved heeft problemen om de bal te vangen. Murat rent richting de bal. Murat draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Rząsa passt de bal in één keer door. Murat is nu in balbezit. Murat passt de bal zonder na te denken. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:1

8e minuut.
Murat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nedved de bal onder controle te krijgen. İstek kopt de bal weg. Murat rent richting de bal. Murat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Alahärsilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat geeft de bal voor. Dirlić heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alahärsilä zal de hoekschop nemen. Tassari krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klindo is nu in balbezit. Murat onderschept slim de pass. Murat draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Krnjak rent richting de bal. Krnjak passt de bal zonder na te denken. Murat speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tassari is nu in balbezit. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat geeft een lange en hoge pass. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel. Kuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
İstek met een sublieme pass. Alahärsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alahärsilä geeft een lange en hoge pass. Tassari controleert de bal met de borst. Tassari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari passt de bal in één keer door. Murat rent richting de bal. Murat draait met de bal, schiet en ... Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:2

23e minuut.
Klindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klindo geeft de bal voor. Guerrero met een sublieme pass. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:3

25e minuut.
Alahärsilä passt de bal met de wreef. Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacocha geeft een hoge lob. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Klindo trapt de bal weg. Pacocha kopt de bal weg. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kuksa met een harde bal richting middenveld. Pacocha rent richting de bal. Pacocha geeft een lange en hoge pass. Murat is nu in balbezit. Murat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Krnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa met een sublieme pass. Murat heeft problemen om de bal te vangen. Murat schiet op doel. Kuksa bokst de bal weg.

32e minuut.
Pacocha geeft een lange en hoge pass. Klindo heeft problemen om de bal te vangen. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel. Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:4

35e minuut.
Nedved rent richting de bal. Murat is nu in balbezit. Murat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tassari de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Kuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dirlić kopt de bal weg. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Klindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pacocha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:5

37e minuut.
Sedlić rent richting de bal. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Valek is nu in balbezit. Pacocha onderschept slim de pass. Pacocha passt de bal in één keer door. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazavci Garešnica 86%, TIGROVI 14%.
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:6

47e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero met een sublieme pass. Bukulin met een sublieme pass. Murat heeft problemen om de bal te vangen. Murat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rząsa rent richting de bal. Rząsa met een sublieme pass. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Dirlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:7

52e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt İstek de bal. Rząsa rent richting de bal. Rząsa geeft de bal voor. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alahärsilä geeft een lange en hoge pass. Murat is nu in balbezit. Murat speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Kuksa trapt de bal weg. Guerrero kopt de bal weg. Murat rent richting de bal. Murat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Murat rent richting de bal. Murat draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Klindo de bal. Murat rent richting de bal. Murat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:8

60e minuut.
Pacocha met de inworp. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari geeft een lange en hoge pass. Murat rent richting de bal. Murat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kuksa trapt de bal weg. Pacocha kopt de bal weg. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari draait met de bal, schiet en ... Klindo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:9

66e minuut.
Rząsa passt de bal zonder na te denken. Alahärsilä is nu in balbezit. Alahärsilä passt de bal met de wreef. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nedved met een sublieme pass. Lazarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević speelt de bal door. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Kuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:10

71e minuut.
Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarević onderschept slim de pass. Lazarević probeert naar een medespeler te passen. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Kuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Tulić rent richting de bal. Alahärsilä is nu in balbezit. Alahärsilä geeft de bal voor. Murat is nu in balbezit. Murat geeft de bal voor. Kuksa bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alahärsilä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:11

75e minuut.
Pacocha is nu in balbezit. Klungelig pakt Pacocha de bal. Pacocha speelt de bal door. Murat rent richting de bal. Murat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ... Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari schiet op doel. Klindo probeert de bal aan de voet te houden. Murat is nu in balbezit. Murat schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rząsa passt de bal met de wreef. Alahärsilä rent richting de bal. Alahärsilä passt de bal met de wreef. Murat is nu in balbezit. Murat draait met de bal, schiet en ... Kuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alahärsilä met een snelle inworp. Murat rent richting de bal. Murat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:12

83e minuut.
İstek probeert naar een medespeler te passen. Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Dirlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:13

84e minuut.
Sedlić passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lazarević rent richting de bal. Alahärsilä onderschept slim de pass. Alahärsilä speelt de bal door. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Lazarević de bal. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Klindo rent richting de bal. Tassari onderschept slim de pass. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:14

90e minuut.
Pacocha met een sublieme pass. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat passt de bal zonder na te denken. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazavci Garešnica 83%, TIGROVI 17%.
Jazavci Garešnica - TIGROVI 0:14