Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoName quid pro quo
Normal Tactiek 5_2_1_2_Dule_rep
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.1 gemiddelde waardering 59
slecht Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
De Napoli onderschept slim de pass. De Napoli geeft de bal voor. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Ravkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:1

6e minuut.
Linowski met een snelle inworp. Kopričanec rent richting de bal. Kopričanec geeft de bal voor. Smutek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:2

8e minuut.
Turković met een harde bal richting middenveld. Di Natale kopt de bal weg. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:3

10e minuut.
Kopričanec rent richting de bal. Kopričanec speelt de bal door. Arrigoni heeft problemen om de bal te vangen. Arrigoni geeft een hoge lob. Tiurala maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arnaut kopt de bal weg. Tolj rent richting de bal. Smutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smutek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Inworp. Di Natale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopričanec met een sublieme pass. Smutek heeft problemen om de bal te vangen. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kučević rent richting de bal. Tiurala verovert de bal door een tackle van achteren. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Ravkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:4

16e minuut.
Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Katruša rent richting de bal. Tiurala onderschept slim de pass. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Ravkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:5

17e minuut.
Turković rent richting de bal. Smutek onderschept slim de pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:6

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Napoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopričanec is nu in balbezit. Kopričanec geeft een lange en hoge pass. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen. Ravkin bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. De Napoli met de inworp. Kopričanec geeft de bal voor. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:7

22e minuut.
De Napoli met een snelle inworp. Kopričanec is nu in balbezit. Kopričanec passt de bal in één keer door. Arrigoni geeft de bal voor. Smutek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ravkin trapt de bal weg. Kopričanec rent richting de bal. Kopričanec passt de bal met de wreef. Arrigoni geeft de bal voor. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:8

25e minuut.
Kopričanec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arrigoni de bal. Arrigoni met een sublieme pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:9

26e minuut.
Tiurala geeft een hoge lob. Arnaut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek geeft een lange en hoge pass. Tiurala springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:10

29e minuut.
Turković kopt de bal weg. Katruša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopričanec met een sublieme pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ravkin met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Napoli met een snelle inworp. Kopričanec rent richting de bal. Kopričanec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smutek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Di Natale passt de bal zonder na te denken. Daar is De Napoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Napoli passt de bal in één keer door. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Ravkin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smutek is nu in balbezit. Smutek schiet op doel. Ravkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:11

32e minuut.
Kopričanec geeft een lange en hoge pass. Turković kopt de bal weg. Katruša rent richting de bal. Smutek onderschept slim de pass. Smutek schiet op doel. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:12

35e minuut.
De Napoli rent richting de bal. De Napoli geeft een hoge lob. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:13

39e minuut.
Smutek passt de bal in één keer door. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni speelt de bal door. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Ravkin trapt de bal weg. Klungelig pakt Crnov de bal. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tiurala is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Turković ... Strafschop! Tiurala raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Smutek neemt zijn aanloop. Ravkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:14

42e minuut.
Kopričanec met een sublieme pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft de bal voor. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:15

44e minuut.
Kopričanec met een sublieme pass. Smutek is nu in balbezit. Tiurala rent richting de bal. Smutek rent richting de bal. Smutek schiet op doel. Ravkin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arrigoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smutek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ravkin trapt de bal weg van het doel. Pekota kopt de bal weg. De Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napoli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoName 90%, quid pro quo 10%.
NoName - quid pro quo 0:15

46e minuut.
Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale geeft een hoge lob. Smutek kopt de bal weg. Tiurala heeft problemen om de bal te vangen. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Pekota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel. Ravkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:16

51e minuut.
Di Natale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is De Napoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. Ravkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:17

54e minuut.
Crnov kopt de bal weg. Di Natale rent richting de bal. Di Natale geeft een lange en hoge pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:18

60e minuut.
Arnaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Smutek rent richting de bal. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:19

60e minuut.
Pekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekota passt de bal in één keer door. Katruša is nu in balbezit. Smutek rent richting de bal. Smutek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:20

63e minuut.
Kopričanec verovert de bal door een tackle van achteren. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:21

66e minuut.
Kopričanec passt de bal zonder na te denken. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni speelt de bal door. Smutek heeft problemen om de bal te vangen. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Ravkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:22

69e minuut.
Crnov met een snelle inworp. Markoski is nu in balbezit. Di Natale onderschept slim de pass. Di Natale geeft een lange en hoge pass. Smutek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pekota onderschept slim de pass. Puszkin onderschept slim de pass. Puszkin geeft de bal voor. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Ravkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:23

72e minuut.
Smutek met een sublieme pass. Di Natale is nu in balbezit. De Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Tiurala maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Napoli zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:24

77e minuut.
Daar is Arnaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kučević neemt vlug de vrije trap. Di Natale kan de bal niet met de borst controleren. Di Natale geeft een lange en hoge pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tolj rent richting de bal. Kopričanec verovert de bal door een tackle van achteren. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:25

82e minuut.
Tolj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolj passt de bal zonder na te denken. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău geeft de bal voor. Tiurala kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ravkin probeert naar een medespeler te passen. Di Natale rent richting de bal. Di Natale passt de bal met de wreef. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kučević de bal. Ravkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:26

84e minuut.
Turković bereikt de bal nog maar net als eerste. Turković geeft de bal voor. De Napoli kopt de bal weg. Smutek rent richting de bal. Smutek schiet op doel. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arrigoni zal de hoekschop nemen. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Smutek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:27

89e minuut.
De Napoli passt de bal met de wreef. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NoName - quid pro quo 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoName 86%, quid pro quo 14%.
NoName - quid pro quo 0:28