Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bodul Komiža Jazo FC
Normal Tactiek spust 6 def
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 53.8
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen uitmuntend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Stijepović passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mairesse met de inworp. Pagnoncelli geeft de bal voor. Papaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Kivela met een sublieme pass. Markuš speelt de bal door. Mairesse speelt de bal door. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Rogina de bal. Pagnoncelli speelt de bal door. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polić-Kamov met de inworp. Michels probeert naar een medespeler te passen. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pagnoncelli heeft problemen om de bal te vangen. Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo schiet op doel. Ivoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:2

20e minuut.
Mairesse passt de bal in één keer door. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli geeft de bal voor. Papaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:3

23e minuut.
Karaś heeft problemen om de bal te vangen. Karaś speelt de bal door. Rogina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnoncelli speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papaleo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:4

25e minuut.
Mairesse kopt de bal weg. Klungelig pakt Todd de bal. Tymrowski geeft een lange en hoge pass. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ivoš trapt de bal weg. Mairesse speelt de bal door. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Papaleo springt en kopt de bal. Ivoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Markuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Žužul met een snelle inworp. Tymrowski geeft de bal voor. Plećan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Tymrowski met de inworp. Mairesse met een sublieme pass. Kuronja rent richting de bal. Kuronja passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Papaleo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:5

33e minuut.
Mairesse verovert de bal door een tackle van achteren. Mairesse speelt de bal door. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:6

41e minuut.
Kuronja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuronja passt de bal zonder na te denken. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Ivoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:7

43e minuut.
Markuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd is nu in balbezit. Todd geeft een lange en hoge pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodul Komiža 85%, Jazo FC 15%.
Bodul Komiža - Jazo FC 0:8

46e minuut.
Dildo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mairesse is nu in balbezit. Mairesse met een sublieme pass. Dildo heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo schiet op doel. Ivoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:9

52e minuut.
Šupković is nu in balbezit. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papaleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaleo schiet op doel. Ivoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

53e minuut.
Markuš is nu in balbezit. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski geeft de bal voor. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Ivoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Žužul de bal. Žužul geeft de bal voor. Plećan heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Žužul heeft problemen om de bal te vangen. Markuš rent richting de bal. Žužul verovert de bal door een tackle van achteren. Žužul geeft de bal voor. Papaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:10

59e minuut.
Kivela rent richting de bal. Tymrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Ivoš trapt de bal weg van het doel. Šupković kan de bal niet met de borst controleren. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski geeft een lange en hoge pass. Ivoš bokst de bal weg.

62e minuut.
Polić-Kamov rent richting de bal. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse speelt de bal door. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo schiet op doel. Ivoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peroš heeft problemen om de bal te vangen. Dildo is nu in balbezit. Dildo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:11

65e minuut.
Stijepović passt de bal zonder na te denken. Karaś rent richting de bal. Karaś geeft een lange en hoge pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Šupković is nu in balbezit. Šupković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dildo de bal. Dildo haalt uit met een fantastische trap. Ivoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:12

76e minuut.
Mairesse speelt de bal door. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plećan begaat een overtreding. Papaleo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mairesse komt bij de bal en schiet. Ivoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:13

78e minuut.
Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dildo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Ivoš bokst de bal weg.

81e minuut.
Mairesse rent richting de bal. Mairesse met een sublieme pass. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Papaleo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Michels kopt de bal weg. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse speelt de bal door. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:14

85e minuut.
Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plećan maakt een afschuwelijke overtreding. Papaleo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mairesse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Mairesse kopt de bal weg. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski geeft een hoge lob. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodul Komiža - Jazo FC 0:15

90e minuut.
Lombardić passt de bal met de wreef. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse speelt de bal door. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodul Komiža 93%, Jazo FC 7%.
Bodul Komiža - Jazo FC 0:15