Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
federados 7 de agosto
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Báez zijn tegenspeler op de grond. Báez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Briceño geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ryszka de bal onder controle te krijgen. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rubiano probeert naar een medespeler te passen. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka passt de bal zonder na te denken. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia met een sublieme pass. Zamudio rent richting de bal. Zamudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Adamčák onderschept slim de pass. Adamčák met een sublieme pass. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. Flechas probeert de bal aan de voet te houden. Novoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mancilla verovert de bal door een tackle van achteren. Mancilla speelt de bal door. Preciado met een sublieme pass. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ryszka onderschept slim de pass. Ryszka speelt de bal door. Preciado speelt de bal door. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:1

29e minuut.
Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander passt de bal zonder na te denken. Preciado speelt de bal door. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:2

39e minuut.
Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák geeft de bal voor. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:3

44e minuut.
Adamčák passt de bal met de wreef. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño is nu in balbezit. Barańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barańczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federados 60%, 7 de agosto 40%.
federados - 7 de agosto 0:3

47e minuut.
Preciado probeert naar een medespeler te passen. Barańczyk is nu in balbezit. Flechas rent richting de bal. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:4

59e minuut.
Sandoval geeft de bal voor. Adamčák kopt de bal weg. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:5

59e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Klungelig pakt Zamudio de bal. Valencia is nu in balbezit. Barańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barańczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garavito komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ryszka passt de bal zonder na te denken. Preciado is nu in balbezit. Preciado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barańczyk de bal. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. Novoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barańczyk is nu in balbezit. Sandoval legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barańczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barańczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:6

72e minuut.
Valencia controleert de bal met de borst. Adamčák is nu in balbezit. Adamčák passt de bal met de wreef. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:7

74e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:8

77e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandoval de bal. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka passt de bal zonder na te denken. Santander rent richting de bal. Santander geeft de bal voor. Barańczyk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado geeft de bal voor. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barańczyk is nu in balbezit. Sandoval legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barańczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Barańczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Novoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:9

87e minuut.
Preciado rent richting de bal. Preciado met een sublieme pass. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk draait met de bal, schiet en ... Novoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - 7 de agosto 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federados 64%, 7 de agosto 36%.
federados - 7 de agosto 0:10