Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bichots FC Los Pichurrios
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41.8
waardeloos Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Grubač passt de bal zonder na te denken. Viirna rent richting de bal. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna onderschept slim de pass. Viirna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo onderschept slim de pass. Ringo geeft een lange en hoge pass. Viirna krijgt zijn hoofd ertegen. Pino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Villamil rent richting de bal. Leming onderschept slim de pass. Leming passt de bal in één keer door. Viirna heeft problemen om de bal te vangen. Viirna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming passt de bal in één keer door. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna schiet op doel. Pino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:1

10e minuut.
Viirna kopt de bal weg. Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap. Amortegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

11e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Leming kopt de bal weg. Viirna rent richting de bal. Daar is Viirna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viirna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:2

14e minuut.
Viirna passt de bal met de wreef. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming met een sublieme pass. Viirna rent richting de bal. Viirna draait met de bal, schiet en ... Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:3

19e minuut.
Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming passt de bal zonder na te denken. Viirna rent richting de bal. Viirna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:4

23e minuut.
Ballén is nu in balbezit. Oberlan rent richting de bal. Ballén begaat een overtreding. Ballén krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lancheros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberlan met een snelle inworp. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Leming probeert naar een medespeler te passen. Viirna rent richting de bal. Viirna schiet op doel. Paal!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringo met een snelle inworp. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. Pino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:5

43e minuut.
Sanabria geeft de bal voor. Oberlan rent richting de bal. Oberlan probeert naar een medespeler te passen. Ringo geeft een hoge lob. Viirna springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pino met een harde bal richting middenveld. Gajda kopt de bal weg. Daar is Viirna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubač rent richting de bal. Grubač draait met de bal, schiet en ... Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichots FC 73%, Los Pichurrios 27%.
Bichots FC - Los Pichurrios 0:5

48e minuut.
Leming rent richting de bal. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo geeft de bal voor. Daar is Grubač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:6

52e minuut.
Grubač geeft de bal voor. Daar is Amortegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:7

56e minuut.
Grubač met een sublieme pass. Pascale is nu in balbezit. Grubač rent richting de bal. Grubač schiet op doel. Pino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda met een sublieme pass. Guerra geeft een lange en hoge pass. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa speelt de bal door. Villamil rent richting de bal. Viirna verovert de bal door een tackle van achteren. Viirna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pascale kopt de bal weg. Daar is Leming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viirna rent richting de bal. Leming is nu in balbezit. Leming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:8

63e minuut.
Leming geeft een lange en hoge pass. Daar is Amortegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viirna is nu in balbezit. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Pino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:9

65e minuut.
Ringo geeft de bal voor. Daar is Pascale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubač is nu in balbezit. Grubač schiet op doel. Lancheros probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ringo met een snelle inworp. Leming speelt de bal door. Viirna is nu in balbezit. Viirna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:10

77e minuut.
Ringo passt de bal zonder na te denken. Grubač is nu in balbezit. Viirna rent richting de bal. Viirna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:11

81e minuut.
Barrantes is nu in balbezit. Pascale verovert de bal door een tackle van achteren. Pascale probeert naar een medespeler te passen. Viirna rent richting de bal. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:12

82e minuut.
Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan geeft een hoge lob. Sanabria is nu in balbezit. Oberlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo geeft een lange en hoge pass. Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Los Pichurrios 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichots FC 79%, Los Pichurrios 21%.
Bichots FC - Los Pichurrios 0:13