Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los talentosos Pumitas de la UDIN
Normal Tactiek Hermanos Grimm
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Marwan is nu in balbezit. Marwan speelt de bal door. Navajas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vives passt de bal in één keer door. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan passt de bal met de wreef. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:1

14e minuut.
Solarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ballén onderschept slim de pass. Ballén passt de bal met de wreef. Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Natouri met een harde bal richting middenveld. Inworp. Marwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballén is nu in balbezit. Ballén passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:2

44e minuut.
Marwan met een snelle inworp. Zuleta is nu in balbezit. Ballén maakt een afschuwelijke overtreding. Ballén krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los talentosos 64%, Pumitas de la UDIN 36%.
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:2

48e minuut.
Marwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Navajas de bal. Barco Vargas rent richting de bal. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Guevara geeft de bal voor. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nariño. Nariño krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marwan probeert naar een medespeler te passen. Navajas is nu in balbezit. Navajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nariño geeft een lange en hoge pass. Vives rent richting de bal. Vives probeert naar een medespeler te passen. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vives passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barco Vargas de bal. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ... Guevara probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ballén passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buendía de bal. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vives rent richting de bal. Vives passt de bal in één keer door. Ballén rent richting de bal. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zuleta probeert naar een medespeler te passen. Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal in één keer door. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:3

84e minuut.
Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas passt de bal in één keer door. Marwan met een sublieme pass. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:4

86e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Marwan is nu in balbezit. Marwan speelt de bal door. Navajas is nu in balbezit. Navajas haalt uit met een fantastische trap. Natouri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:5

90e minuut.
Vives rent richting de bal. Saldarriaga is nu in balbezit. Ballén rent richting de bal. Vives geeft een lange en hoge pass. Marwan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los talentosos 67%, Pumitas de la UDIN 33%.
los talentosos - Pumitas de la UDIN 0:5