Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelseafield FC BucaraManchester
Catenaccio Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 36.9
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Pulgarín is nu in balbezit. Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla speelt de bal door. Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Ravazzini met een snelle inworp. Rusu geeft de bal voor. Mojica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelseafield FC - BucaraManchester 0:1

11e minuut.
Zárate probeert de bal met de borst te controleren. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. de la Peña met een harde bal richting middenveld. Pinilla kopt de bal weg. Rusu controleert de bal met de borst. Rusu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo passt de bal in één keer door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelseafield FC 59%, BucaraManchester 41%.
Chelseafield FC - BucaraManchester 0:1

48e minuut.
Vitray geeft een hoge lob. Mojica kopt de bal weg. Cepeda heeft problemen om de bal te vangen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vitray is nu in balbezit. Vitray geeft een hoge lob. Gamba heeft problemen om de bal te vangen. Mojica is nu in balbezit. Mojica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelseafield FC - BucaraManchester 0:2

70e minuut.
Bica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica is nu in balbezit. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Rusu is nu in balbezit. Rusu passt de bal met de wreef. Mojica rent richting de bal. Mojica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelseafield FC 58%, BucaraManchester 42%.
Chelseafield FC - BucaraManchester 0:2