Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mechita Vacca
1 Tactiek ULTRA DEFENSIVA
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24 gemiddelde waardering 39.2
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Villota is nu in balbezit. Herreño verovert de bal door een tackle van achteren. Herreño passt de bal met de wreef. Pita rent richting de bal. Pita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Vacca 0:1

5e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Clavijo speelt de bal door. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita draait met de bal, schiet en ... Chitiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pita is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Vacca 0:2

5e minuut.
Preciado probeert naar een medespeler te passen. Nieves is nu in balbezit. Pita onderschept slim de pass. Pita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Schramm geeft een hoge lob. Lozada rent richting de bal. Herreño verovert de bal door een tackle van achteren. Herreño haalt uit met een fantastische trap. Chitiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Vacca 0:3

14e minuut.
Mesa met een snelle inworp. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft de bal voor. Pita maakt een snoekduik en kopt de bal. Chitiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Herreño rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Vacca 0:4

21e minuut.
Herreño rent richting de bal. Herreño geeft een lange en hoge pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap. Chitiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Herreño kopt de bal weg. Schramm speelt de bal door. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neira de bal onder controle te krijgen. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo geeft een hoge lob. Schramm kan de bal niet met de borst controleren. Schramm geeft een hoge lob. Pita krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña geeft een hoge lob. Mesa rent richting de bal. Mesa geeft de bal voor. Chitiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Vacca 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 67%, Vacca 33%.
Mechita - Vacca 0:5

46e minuut.
Becerra komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Schramm geeft een hoge lob. Herreño maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cifuentes kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden begaat een overtreding. Durden krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Eslava passt de bal in één keer door. Durden is nu in balbezit. Schramm maakt een afschuwelijke overtreding. Schramm krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becerra met de inworp. Schramm rent richting de bal. Schramm speelt de bal door. Villarraga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Clavijo kopt de bal weg. Eslava heeft problemen om de bal te vangen. Pita rent richting de bal. Herreño rent richting de bal. Herreño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita schiet op doel. Chitiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 54%, Vacca 46%.
Mechita - Vacca 0:5