Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lecheros FC Malanito F.C.
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Jiménez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ricaurte komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Hristu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aszer de bal. Aszer passt de bal in één keer door. Ricchi rent richting de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een lange en hoge pass. Urbina controleert de bal met de borst. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Hietala onderschept slim de pass. Hietala geeft de bal voor. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rosero geeft een hoge lob. Inworp. Pałysz met een snelle inworp. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:1

29e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Hristu probeert naar een medespeler te passen. Hietala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hietala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Rosero maakt een afschuwelijke overtreding. Fredsted raakt geblesseerd tijdens het duel. Ricchi wilt de vrije trap nemen. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałysz met een snelle inworp. Ricchi controleert de bal met de borst. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Godoy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 73%, Malanito F.C. 27%.
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:3

49e minuut.
Ricchi is nu in balbezit. Ricchi passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Peñaranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:4

51e minuut.
Ricaurte met een sublieme pass. Coada bereikt de bal nog maar net als eerste. Coada speelt de bal door. Hietala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hietala geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Verano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricchi. Ricchi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Pałysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Ricchi met een sublieme pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:5

57e minuut.
Fredsted draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Godoy de bal onder controle te krijgen. Rosero onderschept slim de pass. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Godoy de bal. Godoy speelt de bal door. Verano controleert de bal met de borst. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hietala de bal. Hietala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ricchi speelt de bal door. Walteros rent richting de bal. Aszer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aszer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 79%, Malanito F.C. 21%.
Lecheros FC - Malanito F.C. 0:6