Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Pesadilla cuchukas
Attack Tactiek Julio 3
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Polanía met een sublieme pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:1

13e minuut.
Quintero probeert naar een medespeler te passen. Hontong is nu in balbezit. Hontong passt de bal met de wreef. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. Hortúa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:2

15e minuut.
Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal in één keer door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Soresina onderschept slim de pass. Soresina schiet op doel. Daar is Huertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:3

20e minuut.
Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ... Hortúa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:4

26e minuut.
Quintero probeert naar een medespeler te passen. Acevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandoval is nu in balbezit. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:5

36e minuut.
Daar is Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Hortúa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:6

40e minuut.
Monachos met een sublieme pass. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos speelt de bal door. Soresina is nu in balbezit. Soresina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Acevedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tello komt het veld opgelopen. Mahecha kopt de bal weg. Polanía is nu in balbezit. Met opzet legt Velázquez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Velázquez naar de kleedkamers voor een vroege douche. Polanía raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hortúa niet meer kan verder spelen. Villalobos komt het veld opgelopen. Mahecha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hontong passt de bal in één keer door. Bertel is nu in balbezit. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:7

45e minuut.
Hontong rent richting de bal. Hontong passt de bal zonder na te denken. Sandoval rent richting de bal. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Pesadilla 76%, cuchukas 24%.
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:7

53e minuut.
Monachos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mahecha de bal. Hontong probeert naar een medespeler te passen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:8

55e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Met opzet legt Tello zijn tegenspeler op de grond. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cienfuegos met een snel genomen vrije trap. Huertas heeft problemen om de bal te vangen. Soresina is nu in balbezit. Soresina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Cienfuegos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soresina kan de bal niet met de borst controleren. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina onderschept slim de pass. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:9

62e minuut.
Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Hontong speelt de bal door. Soresina heeft problemen om de bal te vangen. Soresina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:10

64e minuut.
Velasco passt de bal zonder na te denken. Sandoval geeft de bal voor. Bertel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ... Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:11

70e minuut.
Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunez onderschept slim de pass. Antunez passt de bal met de wreef. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Montañez de bal. Hontong is nu in balbezit. Hontong probeert naar een medespeler te passen. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stábile onderschept slim de pass. Stábile speelt de bal door. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:12

79e minuut.
Villalobos met een harde bal richting middenveld. Stábile kopt de bal weg. Soresina kan de bal niet met de borst controleren. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:13

81e minuut.
Monachos met een snelle inworp. Sandoval is nu in balbezit. Tello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tello krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Soresina rent richting de bal. Soresina passt de bal in één keer door. Hontong bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:14

90e minuut.
Villalobos met een harde bal richting middenveld. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos geeft een lange en hoge pass. Soresina rent richting de bal. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Pesadilla 83%, cuchukas 17%.
Club Deportivo Pesadilla - cuchukas 0:14