Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chipucos Best AAA
Normal Tactiek 352bb
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 57.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Lombrea met een snelle inworp. Gero probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:1

5e minuut.
Monsalve passt de bal in één keer door. Daar is Ortegón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Losada is nu in balbezit. Marks onderschept slim de pass. Marks speelt de bal door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Toche met een harde bal richting middenveld. Teodoru kopt de bal weg. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:2

9e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Stabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski met een sublieme pass. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:3

10e minuut.
Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks passt de bal in één keer door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cuéllar controleert de bal met de borst. Stabrowski is nu in balbezit. Marks is nu in balbezit. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:4

12e minuut.
Ortegón met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Teodoru speelt de bal door. Lombrea met een sublieme pass. Klungelig pakt Stabrowski de bal. Marks rent richting de bal. Marks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Teodoru probeert de bal met de borst te controleren. Monsalve speelt de bal door. Lombrea speelt de bal door. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:5

16e minuut.
Ortegón is nu in balbezit. Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino passt de bal met de wreef. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Marks speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru met een sublieme pass. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:6

21e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Daza de bal onder controle te krijgen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stabrowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teodoru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stabrowski kopt de bal weg. Daza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:7

35e minuut.
Marks rent richting de bal. Marks passt de bal in één keer door. Teodoru speelt de bal door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:8

36e minuut.
Stabrowski heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal in één keer door. Marks geeft een lange en hoge pass. Cuzino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:9

40e minuut.
Palacio speelt de bal door. Klungelig pakt Losada de bal. Marks speelt de bal door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. Toche bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chipucos 84%, Best AAA 16%.
Chipucos - Best AAA 0:10

47e minuut.
Flórez verovert de bal door een tackle van achteren. Flórez geeft de bal voor. Daar is Ignaciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Fredericks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:11

53e minuut.
Ignaciuk geeft een hoge lob. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru geeft een hoge lob. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Marks is nu in balbezit. Marks passt de bal met de wreef. Teodoru met een sublieme pass. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Góngora geeft de bal voor. Inworp. Teodoru met een snelle inworp. Boymans is nu in balbezit. Boymans geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Losada is nu in balbezit. Marks onderschept slim de pass. Marks probeert naar een medespeler te passen. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:12

64e minuut.
Teodoru passt de bal zonder na te denken. Lombrea met een sublieme pass. Marks met een sublieme pass. Klungelig pakt Cuzino de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lombrea speelt de bal door. Cuzino rent richting de bal. Cuzino probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:13

68e minuut.
Teodoru met een sublieme pass. Daar is Stabrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar rent richting de bal. Stabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:14

71e minuut.
Sassus rent richting de bal. Sassus passt de bal in één keer door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea geeft een hoge lob. Stabrowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stabrowski met een sublieme pass. Marks probeert de bal met de borst te controleren. Marks met een sublieme pass. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:15

79e minuut.
Marks passt de bal in één keer door. Daza rent richting de bal. Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:16

82e minuut.
Palacio geeft een lange en hoge pass. Fredericks met een sublieme pass. Marks speelt de bal door. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:17

86e minuut.
Marks rent richting de bal. Marks passt de bal zonder na te denken. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Daza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:18

88e minuut.
Marks geeft een hoge lob. Toche probeert naar een medespeler te passen. Teodoru kopt de bal weg. Stabrowski controleert de bal met de borst. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Marks rent richting de bal. Marks geeft een hoge lob. Góngora heeft problemen om de bal te vangen. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipucos - Best AAA 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chipucos 71%, Best AAA 29%.
Chipucos - Best AAA 0:19