Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamante F.C ANTI-DEPORTIVO F.C.
433 Tactiek Primera
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 46.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Brentazzoli passt de bal in één keer door. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici passt de bal zonder na te denken. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Neira is nu in balbezit. Neira geeft een lange en hoge pass. Bonilla kopt de bal weg. Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Neira de bal onder controle te krijgen. Guoji rent richting de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz geeft de bal voor. Guoji rent richting de bal. Brentazzoli speelt de bal door. Mardiansyah geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Guoji passt de bal in één keer door. Boldici rent richting de bal. Klungelig pakt Brentazzoli de bal. Boldici is nu in balbezit. Boldici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Florián bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Guoji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abella trapt de bal weg. Juodkojis kopt de bal weg. Guoji rent richting de bal. Guoji schiet op doel. Camacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brentazzoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mardiansyah springt en kopt de bal. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:1

29e minuut.
Guoji kopt de bal weg. Mardiansyah rent richting de bal. Mardiansyah passt de bal met de wreef. Daar is Guoji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz probeert naar een medespeler te passen. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap. Camacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:2

36e minuut.
Ardila is nu in balbezit. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Guoji de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ardila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brentazzoli met de inworp. Juodkojis rent richting de bal. Juodkojis geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamante F.C 72%, ANTI-DEPORTIVO F.C. 28%.
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:2

49e minuut.
Mardiansyah passt de bal met de wreef. Brentazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji draait met de bal, schiet en ... Camacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Juodkojis verovert de bal door een tackle van achteren. Juodkojis speelt de bal door. Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:3

59e minuut.
Florián geeft de bal voor. Cantos met een sublieme pass. Brentazzoli speelt de bal door. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ... Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Abella geeft een hoge lob. Mardiansyah kopt de bal weg. Juodkojis geeft een hoge lob. Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Brentazzoli geeft de bal voor. Guoji is nu in balbezit. Boldici rent richting de bal. Boldici draait met de bal, schiet en ... Camacho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:4

71e minuut.
Boldici heeft problemen om de bal te vangen. Barriga is nu in balbezit. Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji haalt uit met een fantastische trap. Camacho bokst de bal weg.

84e minuut.
Szalewicz met de inworp. Brentazzoli met een sublieme pass. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:5

86e minuut.
Szalewicz met een sublieme pass. Brentazzoli rent richting de bal. Brentazzoli geeft een lange en hoge pass. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mardiansyah rent richting de bal. Neira rent richting de bal. Mardiansyah onderschept slim de pass. Mardiansyah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamante F.C 79%, ANTI-DEPORTIVO F.C. 21%.
Diamante F.C - ANTI-DEPORTIVO F.C. 0:5