Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Dorado Fc Deportivo Terranova
Normal Tactiek Def541 Att433
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40
average Schieten weak
poor Passen solid
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Mera is nu in balbezit. Adaś is nu in balbezit. Adaś geeft een hoge lob. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola onderschept slim de pass. Oyola speelt de bal door. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:1

24e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Valoyes passt de bal in één keer door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:2

37e minuut.
Enciso rent richting de bal. Enciso passt de bal zonder na te denken. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola geeft een lange en hoge pass. Hill maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:3

41e minuut.
Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes geeft een hoge lob. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. Chía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Dorado Fc 73%, Deportivo Terranova 27%.
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:3

49e minuut.
Chitiva speelt de bal door. Valoyes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afanador. Valoyes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valoyes kan niet meer verder spelen. Rendón komt het veld opgelopen. Oyola met een snel genomen vrije trap. Hill springt en kopt de bal. Chía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ciobănescu passt de bal met de wreef. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti geeft een hoge lob. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:4

58e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu geeft een lange en hoge pass. Pimiento probeert de bal met de borst te controleren. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hill is nu in balbezit. Varón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:5

74e minuut.
Oyola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Benetti de bal. Benetti met een sublieme pass. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hill draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afanador met de inworp. Rendón rent richting de bal. Rendón geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Dorado Fc 68%, Deportivo Terranova 32%.
Fenix Dorado Fc - Deportivo Terranova 0:5