Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo felinos La Banda Del Sur
Normal Tactiek las7
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.7 gemiddelde waardering 45.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Zea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montañez de bal. Moré rent richting de bal. Moré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:1

3e minuut.
Mejía Vélez rent richting de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Agudelo trapt de bal weg. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Rojas speelt de bal door. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés geeft een lange en hoge pass. Oskierko kopt de bal weg. Moré rent richting de bal. Moré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Acosta de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Vakulin kopt de bal weg. Rentería probeert de bal met de borst te controleren. Mejía Vélez geeft de bal voor. Moré rent richting de bal. Moré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:2

13e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vakulin de bal onder controle te krijgen. Mejía Vélez speelt de bal door. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mariño rent richting de bal. Mejía Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Vélez met een sublieme pass. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:3

16e minuut.
Zea rent richting de bal. Zea passt de bal in één keer door. Mariño heeft problemen om de bal te vangen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel. Agudelo bokst de bal weg. Moré rent richting de bal. Moré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:4

24e minuut.
Bello speelt de bal door. Acosta is nu in balbezit. Moré onderschept slim de pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel. Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moré rent richting de bal. Moré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:5

27e minuut.
Mejía Vélez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré is nu in balbezit. Moré schiet op doel. Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:6

29e minuut.
Vakulin is nu in balbezit. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez passt de bal met de wreef. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Agudelo met een harde bal richting middenveld. Rojas is nu in balbezit. Rentería speelt de bal door. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Montañez de bal onder controle te krijgen. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez met een sublieme pass. Daar is Moré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mejía Vélez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orife komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Cortés probeert naar een medespeler te passen. Orife rent richting de bal. Orife passt de bal zonder na te denken. Moré is nu in balbezit. Moré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré rent richting de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré rent richting de bal. Moré haalt uit met een fantastische trap. Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bello is nu in balbezit. Moré is nu in balbezit. Moré draait met de bal, schiet en ... Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Mosquera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:7

44e minuut.
Rojas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mariño de bal onder controle te krijgen. Orife probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moré de bal. Moré schiet op doel. Agudelo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo felinos 86%, La Banda Del Sur 14%.
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:7

48e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Orife met een sublieme pass. Moré rent richting de bal. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:8

49e minuut.
Oskierko passt de bal zonder na te denken. Mosquera is nu in balbezit. Moré onderschept slim de pass. Moré schiet op doel. Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:9

51e minuut.
Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orife bereikt de bal nog maar net als eerste. Orife geeft een hoge lob. Moré is nu in balbezit. Moré draait met de bal, schiet en ... Agudelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Mariño rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas speelt de bal door. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Agudelo trapt de bal weg van het doel. Rojas controleert de bal met de borst. Rojas passt de bal in één keer door. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Agudelo trapt de bal weg van het doel. Stufosu kopt de bal weg. Oskierko heeft problemen om de bal te vangen. Oskierko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:10

60e minuut.
Mezaroş geeft een lange en hoge pass. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko geeft de bal voor. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Orife bereikt de bal nog maar net als eerste. Orife passt de bal met de wreef. Moré is nu in balbezit. Moré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:11

65e minuut.
Orife rent richting de bal. Orife passt de bal met de wreef. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Agudelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moré is nu in balbezit. Moré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:12

68e minuut.
Bello is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mariño ... Strafschop! Bello raakt geblesseerd tijdens het duel. Bello zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:13

71e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas met een snelle inworp. Orife rent richting de bal. Orife geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mosquera met een harde bal richting middenveld. Rojas kopt de bal weg. Cortés geeft een hoge lob. Moré is nu in balbezit. Moré draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:14

73e minuut.
Balanta rent richting de bal. Balanta passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fiorentina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas is nu in balbezit. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moré de bal. Moré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mosquera geeft een lange en hoge pass. Stufosu kopt de bal weg. Orife speelt de bal door. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rentería de bal. Orife verovert de bal door een tackle van achteren. Orife geeft een lange en hoge pass. Moré heeft problemen om de bal te vangen. Moré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Vakulin met de inworp. Orife rent richting de bal. Orife geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Moré de bal. Orife rent richting de bal. Orife passt de bal in één keer door. Moré rent richting de bal. Moré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo felinos 85%, La Banda Del Sur 15%.
club deportivo felinos - La Banda Del Sur 0:15