Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KONGO F.C F.C. Young Sport Btá⚡️
Normal Tactiek Total ATK
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.6 gemiddelde waardering 53
poor Schieten outstanding
weak Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Penagos passt de bal met de wreef. Inworp. Egüz met een snelle inworp. Uzak geeft de bal voor. Sekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Eltekten met een sublieme pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano speelt de bal door. Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

11e minuut.
Felipe Padrón rent richting de bal. Felipe Padrón met een sublieme pass. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca geeft een hoge lob. Sekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca geeft een hoge lob. Sekin kopt de bal weg. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:2

16e minuut.
Egüz geeft een lange en hoge pass. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Felipe Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón haalt uit met een fantastische trap. Mendieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:3

19e minuut.
Sekin geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felipe Padrón rent richting de bal. Felipe Padrón draait met de bal, schiet en ... Sekin probeert de bal aan de voet te houden. Mendieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:4

20e minuut.
Sekin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Köylüoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köylüoğlu met een sublieme pass. Lozano geeft een lange en hoge pass. Sekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:5

23e minuut.
Sierra geeft een hoge lob. Amca kopt de bal weg. Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Mendieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Belensoy met een snelle inworp. Felipe Padrón is nu in balbezit. Cadavid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Felipe Padrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Lozano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:6

25e minuut.
Sekin passt de bal in één keer door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Eltekten maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Belensoy met een snelle inworp. Lozano geeft een hoge lob. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel. Mendieta bokst de bal weg.

30e minuut.
Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón met een sublieme pass. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ... Mendieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:7

32e minuut.
Egüz geeft de bal voor. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano met een sublieme pass. Felipe Padrón rent richting de bal. Felipe Padrón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:8

34e minuut.
Sekin is nu in balbezit. Sekin passt de bal met de wreef. Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Uzak probeert naar een medespeler te passen. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:9

40e minuut.
Pinzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano speelt de bal door. Eltekten rent richting de bal. Eltekten haalt uit met een fantastische trap. Mendieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Felipe Padrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KONGO F.C 81%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 19%.
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:10

48e minuut.
Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón passt de bal met de wreef. Eltekten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:11

49e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Klungelig pakt Cadavid de bal. Felipe Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón passt de bal in één keer door. Uzak speelt de bal door. Mendieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salgado rent richting de bal. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten draait met de bal, schiet en ... Mendieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:12

54e minuut.
Uzak geeft de bal voor. Sekin kan de bal niet met de borst controleren. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten draait met de bal, schiet en ... Mendieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:13

56e minuut.
Cajamarca rent richting de bal. Eltekten verovert de bal door een tackle van achteren. Eltekten speelt de bal door. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:14

58e minuut.
Egüz is nu in balbezit. Egüz geeft de bal voor. Klungelig pakt Sierra de bal. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:15

59e minuut.
Cadavid is nu in balbezit. Cadavid speelt de bal door. Felipe Padrón rent richting de bal. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Salgado de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:16

72e minuut.
Pimentel controleert de bal met de borst. Felipe Padrón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lozano de bal. Felipe Padrón rent richting de bal. Felipe Padrón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak geeft de bal voor. Salgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:17

76e minuut.
Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Sierra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cadavid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felipe Padrón kopt de bal weg. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ... Mendieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:18

81e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Egüz onderschept slim de pass. Egüz passt de bal zonder na te denken. Eltekten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Amca geeft een lange en hoge pass. Daar is Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:19

85e minuut.
Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak met een sublieme pass. Felipe Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón haalt uit met een fantastische trap. Mendieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:20

87e minuut.
Uzak rent richting de bal. Uzak passt de bal met de wreef. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten passt de bal zonder na te denken. Uzak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Amca geeft een lange en hoge pass. Eltekten krijgt zijn hoofd ertegen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ... Mendieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:21

89e minuut.
Penagos rent richting de bal. Penagos passt de bal zonder na te denken. Cajamarca heeft problemen om de bal te vangen. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KONGO F.C 89%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 11%.
KONGO F.C - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:22