Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Legion FC RMSUAR
Normal Tactiek New Formation
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is de la Ossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Rasheedy met een sublieme pass. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Monzón passt de bal zonder na te denken. Urbina is nu in balbezit. Urbina speelt de bal door. El Rasheedy is nu in balbezit. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Urbina passt de bal in één keer door. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy passt de bal met de wreef. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:1

25e minuut.
Sagae geeft de bal voor. Puerta heeft problemen om de bal te vangen. Urbina rent richting de bal. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel. Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:2

29e minuut.
Verdugo met een sublieme pass. Briceño is nu in balbezit. Briceño speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Junco rent richting de bal. Urbina onderschept slim de pass. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:3

38e minuut.
Palacio kopt de bal weg. Klungelig pakt Barragán de bal. Urbina met een sublieme pass. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Puerta de bal. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sagae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Legion FC 74%, RMSUAR 26%.
La Legion FC - RMSUAR 0:3

46e minuut.
Cadena komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tibasosa rent richting de bal. Tibasosa geeft de bal voor. Briceño rent richting de bal. Briceño geeft een lange en hoge pass. El Rasheedy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:4

57e minuut.
Tibasosa rent richting de bal. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena passt de bal met de wreef. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barragán rent richting de bal. Urbina onderschept slim de pass. Urbina speelt de bal door. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:5

70e minuut.
Daar is Pulgarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena onderschept slim de pass. Cadena met een sublieme pass. Sagae met een sublieme pass. Briceño geeft een lange en hoge pass. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:6

73e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Puerta de bal onder controle te krijgen. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ahumada de bal onder controle te krijgen. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ahumada is nu in balbezit. Urbina is nu in balbezit. Urbina met een sublieme pass. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - RMSUAR 0:7

82e minuut.
Pulgarín passt de bal met de wreef. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. El Rasheedy heeft problemen om de bal te vangen. El Rasheedy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Legion FC 63%, RMSUAR 37%.
La Legion FC - RMSUAR 0:7