Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amantes al futbol Los Pepes F.C
Attack Tactiek attttttttttt
48% Balbezit 52%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten excellent
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Roth draait met de bal, schiet en ... Marulanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybka neemt de hoekschop. Yabancı springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pasquini rent richting de bal. Pasquini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:1

5e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybka met een snelle inworp. Pasquini is nu in balbezit. Pasquini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Llanos kopt de bal weg. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:2

12e minuut.
Rybka rent richting de bal. Rybka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Buriticá de bal onder controle te krijgen. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Feger geeft een hoge lob. Yabancı heeft problemen om de bal te vangen. Rendón rent richting de bal. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pasquini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yabancı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Marulanda de bal. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini rent richting de bal. Pasquini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:4

19e minuut.
Pasquini rent richting de bal. Pasquini passt de bal met de wreef. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rybka is nu in balbezit. Rybka geeft een lange en hoge pass. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:5

24e minuut.
Klungelig pakt Triana de bal. Inworp. Izanyan met een snelle inworp. Rybka geeft een hoge lob. Yabancı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hermosa is nu in balbezit. Teletubiański onderschept slim de pass. Teletubiański geeft de bal voor. Pasquini is nu in balbezit. Pasquini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pasquini is nu in balbezit. Pasquini passt de bal in één keer door. Daar is Morantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth schiet op doel. Samudio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Samudio trapt de bal weg van het doel. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka passt de bal zonder na te denken. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Llanos kan de bal niet met de borst controleren. Feger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feger geeft een hoge lob. Pasquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bădescu is nu in balbezit. Bădescu passt de bal met de wreef. Morantes probeert de bal aan de voet te houden. Yabancı rent richting de bal. Yabancı draait met de bal, schiet en ... Samudio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasquini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:6

35e minuut.
Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth passt de bal in één keer door. Pasquini rent richting de bal. Pasquini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Rybka passt de bal in één keer door. Daar is Pasquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Samudio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:7

41e minuut.
Daar is Pasquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marulanda rent richting de bal. Pasquini verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Samudio bokst de bal weg. Pasquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:8

45e minuut.
Roldán probeert naar een medespeler te passen. Rybka is nu in balbezit. Rybka probeert naar een medespeler te passen. Feger geeft een lange en hoge pass. Yabancı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amantes al futbol 93%, Los Pepes F.C 7%.
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:8

47e minuut.
Doeltrap. Bătrânu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roth stond buitenspel. Marulanda neemt vlug de vrije trap. Izanyan met een sublieme pass. Pasquini heeft problemen om de bal te vangen. Pasquini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samudio met een harde bal richting middenveld. Rybka kopt de bal weg. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel. Samudio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Roth is nu in balbezit. Roth passt de bal zonder na te denken. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı draait met de bal, schiet en ... Samudio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:9

57e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Roth onderschept slim de pass. Roth probeert naar een medespeler te passen. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı schiet op doel. Samudio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rendón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robayo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Feger speelt de bal door. Rybka rent richting de bal. Rybka passt de bal zonder na te denken. Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Samudio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Rybka met een sublieme pass. Pasquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini speelt de bal door. Yabancı rent richting de bal. Yabancı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Roldán speelt de bal door. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı onderschept slim de pass. Yabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:10

65e minuut.
Yabancı rent richting de bal. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robayo krijgt een gele kaart. Roth raakt geblesseerd tijdens het duel. Roth komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:11

66e minuut.
Buriticá probeert de bal aan de voet te houden. Yabancı is nu in balbezit. Pasquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini draait met de bal, schiet en ... Samudio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:12

70e minuut.
Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański geeft de bal voor. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel. Samudio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rybka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roldán is nu in balbezit. Rybka probeert naar een medespeler te passen. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel. Samudio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samudio probeert naar een medespeler te passen. Rybka kopt de bal weg. Pasquini is nu in balbezit. Pasquini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Izanyan passt de bal met de wreef. Yabancı is nu in balbezit. Daar is Pasquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:13

82e minuut.
Hermosa geeft de bal voor. Inworp. Izanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybka is nu in balbezit. Rybka geeft de bal voor. Samudio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marulanda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:14

83e minuut.
Feger is nu in balbezit. Feger met een sublieme pass. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel. Samudio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:15

84e minuut.
Rybka is nu in balbezit. Rybka passt de bal in één keer door. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel. Samudio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amantes al futbol 87%, Los Pepes F.C 13%.
Amantes al futbol - Los Pepes F.C 0:16