Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la mecha Juventus L.D
Normal Tactiek Bueno ya
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński met een sublieme pass. Villota is nu in balbezit. Madrid rent richting de bal. Madrid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cuéllar Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livaja rent richting de bal. Livaja schiet op doel. De bal raakt de paal. Montaño is nu in balbezit. Villota verovert de bal door een tackle van achteren. Livaja rent richting de bal. Livaja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Madrid is nu in balbezit. Madrid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pico trapt de bal weg van het doel. Montaño kopt de bal weg. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tousignant rent richting de bal. Tousignant geeft een lange en hoge pass. Canizalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizalez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la mecha - Juventus L.D 0:1

14e minuut.
Canizalez met een sublieme pass. Livaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Livaja probeert naar een medespeler te passen. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Livaja is nu in balbezit. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Livaja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Livaja naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz met een sublieme pass. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Noriega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madrid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villota is nu in balbezit. Villota schiet op doel. Villamizar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parada probeert de bal met de borst te controleren. Villamizar bokst de bal weg.

39e minuut.
Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid passt de bal in één keer door. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota draait met de bal, schiet en ... Parada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Abadía geeft een hoge lob. Inworp. Pizarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Pico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrid rent richting de bal. Madrid met een sublieme pass. Villota is nu in balbezit. Villota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la mecha 66%, Juventus L.D 34%.
la mecha - Juventus L.D 0:1

48e minuut.
Majowicz geeft een lange en hoge pass. Noriega rent richting de bal. Villota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noriega raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Noriega kan niet meer verder spelen. Rueda komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tousignant passt de bal in één keer door. Villota rent richting de bal. Villota passt de bal in één keer door. Madrid rent richting de bal. Madrid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Tousignant onderschept slim de pass. Tousignant passt de bal in één keer door. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abadía geeft een hoge lob. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cáceres roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cáceres kan niet meer verder spelen. Cantor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la mecha 75%, Juventus L.D 25%.
la mecha - Juventus L.D 0:1